Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašidelné vyčíňanie psychopata, ktorý nebral lieky: VIDEO Na ulici bodal chodcov ako besný

Nebezpečný schizofrenik prestal brať lieky a takto to dopadlo. Zobraziť galériu (3)
Nebezpečný schizofrenik prestal brať lieky a takto to dopadlo. (Zdroj: LiveLeak/)

TORONTO – Po tom, ako Shawna O'Neill'sa prepustili po hospitalizácii na psychiatrii, dostal nariadenie každý deň navštevovať nemocnicu. Keďže ho však nemal kto donútiť, aby bral predpísané lieky, situácia sa vymkla spod kontroly a mentálne chorý muž začal na ulici útočiť na nevinných ľudí. Viacerí na to škaredo doplatili.

Ako píše portál Thestar.com, prvá osoba, ktorú chorý O'Neill's napadol, bol Christopher Young. Incident sa odohral priamo v centre mesta Toronta. Útočník nevinného muža napadol na chodníku a bodol ho do brucha kuchynským nožom. Ďalšou obeťou bol bežec John Tedesco , ktorému paranoidný schizofrenik vrazil nôž do chrbta.

Strašidelné vyčíňanie psychopata, ktorý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: LiveLeak/)

Na choromyseľné útoky doplatila aj žena – austrálska balerína Sally Kaacková, ktorej O'Neill's prepichol pľúca.  Poslednou napadnutou bola Jennifer Tranová, ktorej prepichol kabát tesne pri srdci. Mala šťastie, pretože vo vrecku ukrývala mobilný telefón, o ktorý sa zlomila čepeľ zbrane. Všetky obete mali okrem smoly aj obrovské šťastie, lebo zranenia neboli smrteľné.

Strašidelné vyčíňanie psychopata, ktorý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: LiveLeak/)

Napriek divokému vyčíňaniu 62-ročný muž nepôjde do väzenia. Súd rozhodol, že z dôvodu duševnej choroby nie je trestne zodpovedný. Bude však musieť byť dlhodobo pod prísnym dohľadom lekárov, čo požadovali aj dotknuté obete, ktoré sa chcú na ulici cítiť bezpečne.

Viac o téme: PsychopatSchizofrenikútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu