Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Naháč predviedol scénu ako zo zlej romance: VIDEO Chlapi, dávajte si pozor, komu chodíte za ženou!

Snažil sa, ale nevyšlo mu to.
Snažil sa, ale nevyšlo mu to. (Zdroj: YouTube)

PEKING - Znepokojení okoloidúci v úžase sledovali nevšedné divadlo, ktoré sa odohrávalo doslova na jednej z budov v Číne. Nemenovaný muž tam vyliezol nahý z okna a pokúšal sa približne z druhého poschodia dostať do bezpečia na zem. Unikal totiž pred rozhnevaným manželom svojej milenky, ktorý ich pristihol in flagranti.

VIDEO Krutá odplata za prekročenie hraníc: Naháča na egyptskej pláži zastrelili horšie ako psa

Ako informoval portál mirror.co.uk, nešťastník v panike zvolil veľmi radikálny spôsob, ako sa ochrániť pred hnevom zákonitej polovičky svojej milenky a nahý vyliezol cez okno von, aby sa zlanil dolu po hrubom kábli, resp. podľa niektorých médií išlo o odkvap. Samozrejme, nemal už čas, aby si obliekol šaty, a tak sa pred zrakmi prekvapených divákov pretŕčal v Adamovom rúchu.

Jeho kaskadérsky kúsok však nemal happyend. Odvážlivec držiaci sa svojej záchrany vyzeral veľmi nerozhodne, pravdepodobne už vopred tušil, že precenil svoje sily. Chvíľu sa zdalo, že premýšľa, či sa predsa len radšej nevyšplhať hore, ako zliezť dolu, ale napokon sa rozhodol pre druhú možnosť a zemská príťažlivosť už urobila svoje.

Muž nemal dosť síl, aby sa udržal a spadol z celkom slušnej výšky rovno na chodník. Podľa miestnych médií prežil, ale zranenie neutrpelo iba jeho ego. Napokon mu pomohli okoloidúci a privolali sanitku, no aj tak si jeho "výkon" predtým stihli natočiť na mobilný telefón.

Viac o téme: NaháčTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu