Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Horor na školskom dvore: Nahý správca na FOTO sa pokúsil o úplnú zvrhlosť pred očami žiakov

Nahý muž obchytkával študentku. Zobraziť galériu (3)
Nahý muž obchytkával študentku. (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING - Na internete sa objavili šokujúce zábery z čínskej strednej školy, kde sa jeden z členov personálu pokúsil znásilniť študentku. Fotografie ukazujú nahého zamestnanca, ako objíma svoju obeť zozadu, zatiaľ čo ostatní študenti sa neveriacky v hrôze prizerajú.

Ďalší otrasný sexuálny útok v Nemecku: Päť Arabov malo znásilniť iba 7-ročné dievčatko

Správy z okresu Lingshan, v južnej Číne, hovoria o tom, že 30-ročný podozrivý muž s priezviskom Hou pracoval ako správca laboratórií. Zo školskej budovy vyšiel vyzlečený a náhodne si vybral na dvore študentku, ktorú začal obťažovať. Najmenej ďalších šesť tínedžerov sa v šoku dívalo na jeho zvrhlý čin. Dievčinu tlačil o vonkajšiu stenu učebne, zatiaľ čo ona kričala o pomoc.

Horor na školskom dvore:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napokon zasiahli ďalší učitelia, ktorí Houa skrotili a odtiahli. Muž bol pritom na strednej škole zamestnaný niekoľko rokov, hoci miestne úrady po jeho zadržaní zistili, že v minulosti trpel duševnou chorobou. Špecifiká jeho zdravotného stavu však v médiách spomenuté neboli.

Horor na školskom dvore:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Podozrivý sa vyjadril, že trpel duševnými poruchami od roku 2011, ale lekári povedali, že bude v poriadku, ak sa choroba nevráti dva roky," uviedol policajný hovorca. Obeť údajne neutrpela žiadne fyzické zranenie, ale vyšetrí ju psychiater kvôli prípadnej emocionálnej a psychickej traume. V súčasnosti nie je jasné, či bude Hou po incidente okamžite prepustený.

Viac o téme: Znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu