Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Imigrant mal znásilniť dievča (14) v Nemecku: S kamarátmi ju nechali zomierať nahú v mraze

Dennis Masser
Dennis Masser (Zdroj: profimedia.sk)

HAMBURG - Nemecká polícia zverejnila fotografiu 14-ročného školáka, ktorý je obvinený z účasti na znásilnení nemeckého dievčaťa, ktoré po odpornom čine nechali násilníci zomierať nahé na mraze. Srbský prisťahovalec Dennis Masser v nadväznosti na šokujúce udalosti ušiel z detenčného centra pre mládež a je po ňom vyhlásené pátranie.

Dvaja Afganci si "podali" chlapca (14) na plavárni: V šatni mu pripravili sexuálne peklo

Tínedžer je jedným z piatich údajných útočníkov, všetko z rodín srbských prisťahovalcov, ktorí si strašný čin natáčali na mobilný telefón. Obeť bola pozvaná inou dievčinou (15) do domu, kde už čakali štyria chlapci. Keďže sa vďaka prítomnosti spoločníčky cítila v bezpečí, do domu vstúpila. Namiesto toho, aby jej tá pomohla, 15-ročná zvrhlíčka si znásilnenie nakrútila.

Podľa polície mladú Nemku Srbi pred ohavným skutkom, ktorý sa stal v meste Hamburg, najprv omámili alkoholom. Po znásilnení školáčku takmer nahú vyhodili na dvor nehnuteľnosti, kde skoro zomrela na podchladenie. Všetci podozriví čelia obvineniu z pokusu o vraždu.

Imigrant mal znásilniť dievča
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zachránilo ju iba to, že si ju všimol miestny obyvateľ, ktorý privolal záchranku. Do nemocnice ju previezli so "život ohrozujúcou hypotermiou".

Horor na školskom dvore: Nahý správca na FOTO sa pokúsil o úplnú zvrhlosť pred očami žiakov

Vo vyšetrovacej väzbe sa momentálne nachádzajú 21-ročný muž a 16-ročný tínedžer, zatiaľ čo zatknuté 15-ročné dievča prepustili na kauciu. Ďalší 16-ročný chlapec bol zadržaný v detenčnom centre a 14-ročný Dennis Masser je na úteku.

Od príchodu tisícov prisťahovalcov do Nemecka narastá v krajine napätie medzi nimi a miestnymi obyvateľmi. Mnoho Nemiek bolo sexuálne napadnutých a okradnutých počas silvestrovských osláv v Kolíne nad Rýnom, ale aj v iných mestách, pričom páchateľmi boli prevažne utečenci zo severnej Afriky. Informoval portál express.co.uk.

Viac o téme: ZnásilnenieHamburgDennis Masser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu