Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželia pátrajú po temnej minulosti svojho domu: Hlboká diera na FOTO ukrýva tajomstvo

Čo sa nachádza pod domom? Zobraziť galériu (2)
Čo sa nachádza pod domom? (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Manželia Kevin a Emma Jamesovci objavili jedného dňa v ich záhrade veľkú dieru. Netušili, odkiaľ sa vzala, ale báli sa do nej vojsť. V diere sa totiž nachádzalo niečo, čo v nich doteraz vyvoláva strach a obavy.

Manželia zistili, že tmavá diera je akousi šachtou s hrdzavými schodmi vedúcimi nevedno kam. Otvor je hlboký viac ako dva metre a Emma Jamesová ho objavila pri kosení trávnika. Ani jeden z manželov však nevie, kedy sa diera na ich pozemku objavila, a tak kontaktovali spoločnosť, ktorá v roku 1984 dom postavila.

VIDEO Pod mužom sa doma prepadla zem, telo nikdy nenašli: Záhadný kráter sa znova otvoril

„Je to naozaj čudné, pretože sú v nej schody vedúce dolu, ale nevieme, kde končia. Na diere nebol žiadny kryt,“ opísala Emma Jamesová. „Vyzerá to tak, akoby schody v zemi niekto zabudol. Chceme len, aby niekto prišiel a povedal nám, čo to je, aby sme mohli záhadu vyriešiť,“ zhodnú sa manželia, ktorí si na záhrade neželajú mať dieru. Existuje aj podozrenie, že pod záhradou by sa mohol ukrývať historický objekt.

Manželský pár žije v dome už osem rokov bez akýchkoľvek problémov – až doteraz. Už v novembri minulého roka si však pani Jamesová všimla zvláštnu priehlbinu v tráve, ktorá sa teraz úplne prepadla. Keď prvý raz objavili dieru, vydesili sa, pretože bola taká hlboká, že ani nedovideli dnu. V okolí diery sa neodvažujú kopať, pretože sa obávajú, že by sa otvor mohol zväčšiť. Ako uvádza Mirror, manželia dúfajú, že sa niekde v záhrade neobjaví ešte ďalšia diera.

Manželia pátrajú po temnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: ZáhradaDieraZáhadaPrepadlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu