Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Manžel to prepískol: Žena ho prichytila, keď si prišiel zasexovať s jej najlepšou kamoškou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

IDAHO - Podozrenie asi v manželke hlodalo už dlhšie, a tak sa rozhodla, že vernosť svojho muža sama preskúša. Spolu so svojou najlepšou priateľkou pre neho nachystala pascu, do ktorej sa chytil ako neskúsený chlapec. Dvojica žien mu totiž v kamarátkinom mene písala na sociálnej sieti a on neváhal dokonca prísť do jej domu, kde na neho už čakala nahnevaná manželka, ktorá mu vykričala do tváre nie práve lichotivé veci.

Najhoršie valentínske prekvapenie: VIDEO Poníženej dievčiny, na ktorú priateľ prichystal pascu!

Keď sa muž priblížil k dverám, otvorila ich jeho žena a do tváre mu chrstla, že je pristihnutý a že sa s ním chce rozviesť. On však odmietol pripustiť, že by urobil nejakú chybu a trval na tom, že po celý čas vedel, čo mali obe dievčatá za lubom a dokonca sa smial, čo len prilialo olej do ohňa.

Manželka ho potom obvinila, že sa vyspal aj s ďalšími ženami, hoci on nepotvrdil, či je to pravda. Predpokladá sa, že video vznilko v Idahu, pretože žena muža informovala, že v tomto konkrétnom štáte je nevera zločin.

VIDEO Manžel to prepískol:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

To však nebol ani zďaleka koniec výčitkám, žena mu navyše povedala, že už nikdy neuvidí svoje deti. Partner ďalšiu konfrontáciu zjavne nezvládol a po pár minútach sa pobral späť k svojej motorke, na ktorej prišiel.

Záznam, ktorý sa stal okamžite hitom, sa objavil na Facebooku s popisom: "Už samotné podvádzanie je dosť zlé, ale keď ste taký hlúpy, že sa objavíte v dome najlepšej priateľky vašej ženy v očakávaní sexu, mali by ste vedieť, že sa udeje niečo hrozné."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu