Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľné vyhlásenie ruského experta: VIDEO je pravé, dôkaz o návšteve z vesmíru?!

Obloha je plná tajomstiev
Obloha je plná tajomstiev (Zdroj: Youtube/BIg World)

MOSKVA - Video, ktoré vzniklo koncom minulého mesiaca v hlavnom meste Ruska, je obrovskou záhadou aj pre odborníkov. Ukázalo sa totiž, že záznam s neidentifikovateľnými svetlami na nočnej oblohe je zrejme autentický.

Mysteriózne video nakrútené v Moskve zachytáva zhluk usporiadaných svetiel, ktoré sa pravdepodobne pohybovali vysokou rýchlosťou. „Boli tam štyri svetelné gule. Jedna červená vľavo, dve biele v strede a jedna menej jasná vpravo,“ povedal o záhadných svetlách autor videa a dodal, že pripomínali geometrický tvar kosoštvorca. Odmietol však tvrdenia niektorých kritikov, že by žiarivé objekty mohli byť odrazom svetla na zemi, informoval Mirror.

CIA zverejnila tajné materiály: FOTO Dôkazy o UFO, ktoré skrývala pred svetom

„Žijem v tejto oblasti dva roky, ale nikdy som nič podobné nevidel,“ nechal sa počuť pozorovateľ. Ruský UFO expert Vadim Chernobrov si myslí, že bizarné video je skutočne pravé. Svetlá totiž podľa neho nemožno vedecky vysvetliť. „Vďaka presnému geometrickému usporiadaniu objektov je tiež vylúčené, že by išlo o prelud,“ doplnil Chernobrov s tým, že vzhľadom na pohyb a rýchlosť objektov nemohlo ísť ani o čínske lampáše.

Viac o téme: UfoMoskva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu