Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Dievča (20) poskytlo bizarný rozhovor o svojom živote: Nie som človek, som mačka!

Nano sa cíti byť mačkou.
Nano sa cíti byť mačkou. (Zdroj: YouTube)

OSLO - Nano z nórskeho Osla vyzerá ako človek, chodí ako človek, rozpráva ako človek, ale napriek tomu o sebe tvrdí, že nie je človek. Dievčina sa v rozhovore zverejnenom na YouTube priznala, že sa od svojich tínedžerských čias považuje za mačku a s touto "poruchou" sa už narodila.

Už ste videli všetko? Omyl! Táto "žena" to prehnala s plastikami, z jej vzhľadu ide strach

Nano sa zvykne vraj správať ako všetky klasické mačky, neznáša vodu a dokáže komunikovať prostredníctvom mňaukania. Keďže však má ľudské telo, musí si kompenzovať isté nedostatky, a tak nosí umelé špicaté mačacie uši, umelý chvost a niekedy zvykne chodiť po rukách a nohách.

"Uvedomila som si, že som mačka, keď som mala 16 rokov, keď lekári a psychológovia zistili, čo bola tá "vec" so mnou. Pri mojom narodení tam bol genetický defekt," zdôverila sa do kamery dievčina, ktorá má vraj super mačací sluch a dokáže počuť aj veci, ktoré ľuďom unikajú. Napríklad cinkanie kľúčov vo vreckách, navyše ak stretne psa, okamžite na neho reaguje syčaním.

Nano údajne rada ako všetky mačací maznáčikovia spí v uzavretých priestoroch, no má aj svojho najlepšieho kamaráta - Sveina, ktorý má mačaciu osobnosť. Nano vysvetlila, že chlapec má viacero osobností, ale jedným z nich je aj mačka, zatiaľ čo ona sa ako mačka už narodila. Dvojica vraj medzi sebou často komunikuje mňaukaním. "Myslím, že budem mačkou po celý život," dodala Nano.

Viac o téme: Nano
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu