Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šokujúce FOTO v článku: Mladík mohol mať všetko, namiesto toho zomrel ako 28-ročný!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BIRMINGHAM - Daniel Hackett mal dobrú prácu v banke Lloyds TSB a pred sebou skvelé vyhliadky. Napriek tomu si zvolil cestu, ktorá z neho urobila bezdomovca a napokon ho pripravila o život iba v 28 rokoch. Jeho matka sa mohla len bezmocne prizerať zápasu svojho syna s drogami. Namiesto osláv životných úspechov teraz zháňa financie na jeho pohreb.

Thomas (†16) sa nikdy nesprchoval: Záhadne zomrel po použití obrovského množstva dezodorantu

Pred siedmimi rokmi mal Daniel dobrú prácu v banke, ale potom, čo sa zaplietol do sveta drog, čoskoro sa ocitol v uliciach Birminghamu. Napriek rodinnej podpore, mladík nedokázal uniknúť svojim démonom. Jeho matka Donna sa 17. januára podľa novín Birmingham Mail dozvedela tú najhoršiu správu: "Niekto nám zaklopal na dvere. Stáli tam dvaja policajti. Jednoducho som to  vedela a povedala: Je mŕtvy, všakže?"

Donna opísala, ako sa snažili všetci Dannymu pomôcť. Hľadali ho po uliciach a robili, čo sa dalo. Chceli ho živiť a šatiť, ale mladík sa im napokon odcudzil. Matka o synovi posledné dva roky nepočula a rodine sa ho nepodarilo vystopovať ani pred rokom, keď jeho babička zomrela na rakovinu. Donne teraz nezostávalo už nič iné iba nazbierať dvetisíc libier na Dannyho pohreb, keďže rodina nemala žiadne úspory.

Našťastie, našli sa dobrí ľudia, ktorí rodinu finančne podporili, ale to nezmení nič na tom, že mladíkovi už nikto život nevráti. A nasledujúceho fotografie hovoria za všetko. Z toho šťastného a usmievavého chlapca sa pod vplyvom drog stal človek, ktorého by ste na druhej snímke iba veľmi ťažko spoznali.

 

He had everything in life until drugs took it all.

Posted by Birmingham Mail on 24. január 2016
Viac o téme: Drogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu