Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nehorázny čin cestujúcej v lietadle: FOTO, ako kašľala na iných a personál sa tváril, že nič nevidí

Nechutné Zobraziť galériu (2)
Nechutné (Zdroj: weibo)

PEKING - Počas letu v lietadle možno zažiť všeličo, ale aby si niekto vyzul topánky a svojimi holými nohami otravoval život spolucestujúcemu, to je už vrchol. Presne to si musela myslieť aj pasažierka, ktorej iná žena vyložila na lakťovú opierku svoje chodidlá a mala ich tam dlhé štyri hodiny. Personál na žiadosť nešťastnej pasažierky, aby dotyčnú ženu upozornil na nevhodné správanie, nijako nereagoval.

VIDEO Babička (72) sa dala na zoskok padákom: Vo vzduchu sa však stalo niečo nečakané

Cestujúca si fotograficky zdokumentovala nepríjemnú udalosť, ktorá sa odohrala na palube letu spoločnosti Air Asia z thajského Bangkoku do čínskeho Xi'anu a zdieľala ich na sociálnej sieti Weibo. Číňanka menom Wu tvrdí, že žena mala nohy vyložené na jej opierke celé štyri hodiny a zložila ich iba vtedy, keď išla na toaletu.

Práve vtedy Wu využila príležitosť a po anglicky sa sťažovala thajskej letuške, aby zakročila. Jej odozva ju však veľmi prekvapila. "Je mi to ľúto, nemôžeme robiť nič - všetci sú Číňania," znela jej odpoveď. Po vystúpení sa o svojom zážitku rozhovorila pre pekinské noviny, ktorých reportéri požiadali Air Asia o vyjadrenie.

Aspoň pedikúru si mohla nechať spraviť.
Zobraziť galériu (2)
Aspoň pedikúru si mohla nechať spraviť.  (Zdroj: weibo)

Letecká spoločnosť tvrdila, že o incidente nemala ani potuchy, pretože jej ho nenahlásila ani cestujúca, ani personál. Keď sa novinári pýtali ženy, prečo sa nepokúsila upozorniť spolucestujúcu sama, ale snažila sa získať pomoc letušky, uviedla, že mala obavy z možnej hádky, prípadne aj niečoho horšieho.

"Cestovala s veľkou skupinou žien stredného veku, v akom bola aj ona. My sme boli len dve a bála som sa, že by moja poznámka mohla vyvolať hádku," dodala Wu, ktorá neupozornila ani leteckú spoločnosť, pretože si myslela, že by s tým aj tak nič už nespravila. Fotografie zverejnila preto, aby všetkým pripomenula, že sa treba v budúcnosti k ostatným správať viac disciplinovane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu