Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Muž naštval svoju ženu v bare: Vyviedla mu poriadnu neplechu, toto by ste urobili?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Hádka medzi manželmi nemusí nevyhnutne vždy zahŕňať hádzanie hrncov a panvíc, hoci v niektorých prípadoch sa emócie dostanú pod taký tlak, že jedna či druhá strana vyparatí niečo naozaj nepredvídateľné. Presvedčili sa o tom nielen hostia v istom americkom bare, ale vďaka záznamu z bezpečnostnej kamery a internetu aj celý svet.

VIDEO Ženu prinútil kráčať nahú po ulici: Trest za posielanie svojich sexi foto iným mužom!

Video zo skorých ranných hodín 9. januára tohto roka zachytáva dvojicu v dôvernom rozhovore. Manžel je naklonený ku svojej žene a niečo jej vraví do ucha. Obsah slov ju však asi veľmi neteší, keďže si drží tvár v dlaniach. Ktohovie, čo jej v tej chvíli prebehlo hlavou, ale keď sa jej manžel dal do reči s ostatnými hosťami, zrazu použila zapaľovač, ktorý mala po ruke a jednoducho mu podpálila vlasy.

VIDEO Muž naštval svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Spočiatku si manžel nič nevšimol a ďalej nenútene konverzoval, ale ako sa plamene zväčšovali, pochopil, že sa deje niečo zlé a holými rukami oheň uhasil. Na pomoc mu chcel prísť aj jeden zo štamgastov, ale už nebolo treba. Našťastie mužovi nevzbĺkla celá hlava, no otrasený a nahnevaný sa po incidente postavil, niečo povedal žene a odišiel od baru. Nevyzeralo to však, že by táto epizódka nejako rozrušila aj jeho manželku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu