Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Trápny rok 2015: Tieto šialenosti bavili ľudí na Slovensku aj vo svete

Aj takéto prešľapy sa stali v uplynulých mesiacoch Zobraziť galériu (4)
Aj takéto prešľapy sa stali v uplynulých mesiacoch (Zdroj: YouTube, archív)

BRATISLAVA - O trapasy najrôznejšieho druhu ani v roku 2015 nebola núdza. Demolácia, ktorá sa totálne vymkla kontrole, holý zadok vo verejnoprávnej televízii či zaváhanie CNN na úkor Slováka. To všetko a ešte viac bavilo ľudí uplynulé mesiace.

Vyšinutá demolácia

V škótskom Glasgowe chceli v októbri zbúrať niekoľko apartmánových blokov, ktoré boli od šesťdesiatych rokov minulého storočia jeho dominantou. Evakuovali kvôli tomu niekoľko tisíc obyvateľov. Demolácia však nakoniec poslala k zemi len štyri z celkovo šiestich budov, zvyšné dve ostali čiastočne stáť. Organizátori explózie priznali chybu a snažia sa nájsť riešenie na dokončenie demolácie.

Vysielanie pre oteckov

České deti zažili pred časom pri sledovaní detskej televízie Óčko pikantné prekvapenie. Objavila sa tam tanečnica v kroji, ktorá to poriadne roztočila. Konkrétne sukňu, ktorá sa jej vo víre tanca nadvihla a odhalila, že dievčina pod ňou nemala nič, resp. miniatúrne tangáče.

Trápny rok 2015: Tieto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Česká televízia)

Najsmradľavejší trapas

Chlapík na diskotéke vo welšskom Cardiffe sa pokúšal zbaliť prítomné dievčiny. Snažil sa pôsobiť sebaisto, no prehnal to s choreografiou a čoskoro stratil nad svojimi pohybmi kontrolu. V jednom momente sa odrazu chytil za zadok a utekal na záchod. Očividne mohol za to obsah pohára, ktorý držal celý čas v ruke.

Milionár sa predvádzal pred blondínkou

Mladík z Francúzska chcel urobiť dojem na atraktívnu blondínku, ktorá sedela vedľa neho v luxusnom Porsche 918 Spyder. Snažil sa svojho tátoša odpichnúť s čo najväčším zrýchlením a zanechať za sebou ostatných vodičov. No jeho zámer totálne zlyhal, keď po pár metroch nabúral a ešte k tomu aj takmer zrazil chodca.

Svetoznáma CNN sa strápnila

Od CNN by človek čakal profesionalitu a znalosť, či skôr správne vyhláskovanie vysokopostaveného eurokomisára. V júli však televízia dokázala pravý opak. Slováka Maroša Šefčoviča, ktorý je podpredsedom Energetickej únie, premenovali na Marcosa. Moderátorka síce prečítala jeho meno správne, no technik starajúci sa o titulky, zlyhal.

Tankovanie na košickej pumpe

Skúseným vodičom by tankovanie nemalo robiť žiadny problém. Naša čitateľka sa ale pred časom stala svedkom toho, že aj táto činnosť sa dá poriadne zbabrať. Muž, ktorý natankoval palivo do svojho auta, zabudol vytiahnuť hadicu von a nechal ju v nádrži. Stojan sa v dôsledku toho odtrhol a nebezpečne nakláňal. Dotyčný tankovací stojan bol kvôli tomu nefunkčný viac ako mesiac.

Trápny rok 2015: Tieto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Starosta zahanbil tínedžerku pred celým mestom

Starosta jedného mesta v Mexiku sa pri príležitosti svojich narodenín tak rozšantil, že úplne zabudol na dobré mravy. Slečne, s ktorou tancoval na pódiu, pred zrakmi tisícok ľudí nadvihol sukňu a odhalil jej zadok. Zahanbená dievčina nemala ešte ani osemnásť rokov, o to viac bolo toto gesto nevhodnejšie.

Drogy v Írsku sú legálne

Vďaka diere v zákone sa drogy ako extáza či magické huby stali v Írsku na chvíľu legálne. Tamojší súd totiž vyhlásil doterajší protidrogový zákon za neplatný, a tak prakticky povolil ich užívanie. Minister zdravotníctva napriek tomu upozornil, že predaj drog sa aj naďalej považuje za priestupok podľa platných právnych predpisov.

Viac o téme: Trapas2015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu