Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčine sa naplnili najhoršie obavy: Zavolala na detskú linku záchrany, nasledovalo peklo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: casaforchildren.org)

YORK - Tušila, že sa stane niečo zlé, a preto zavolala na detskú linku záchrany. Jej predtucha sa potvrdila, znásilnil ju mladík, ktorý si na ňu brúsil zuby už dlhšie. Úrady jej pomôcť nestihli, zverský úchyl bol rýchlejší.

Dievčina, ktorého meno ani vek neboli zverejnené, sa bála, pretože mala dôvodné podozrenie, že jej Leon Robson urobí niečo zlé. O pol šiestej ráno nedávno zavolala na detskú linku. Jej mizéria bola zjavná, pracovníkom sa zverila so svojím strachom a beznádejou, ktoré pociťovala.

 

Šokujúci prípad z Bratislavy: Róbert (30) ženu znásilnil, prinútil ju k análu

Krátko nato sa jej najhoršie obavy bohužiaľ premenili na skutočnosť. Robson vzal dievča do svojho domu a nútil ho robiť extrémne sexuálne veci, ktoré si nakrúcal na kameru. Taktiež si od nej pýtal nemravné fotografie, ktorými ju plánoval neskôr vydierať. Keď chcela obeť odísť, začal sa jej vyhráža, že sa obesí, a v izbe nechal aj odkaz, ktorý by viedol k podozreniu, že za jeho smrť môže ona.

Korunný súd v anglickom Yorku Robsona odsúdil za znásilnenie na desať rokov väzenia a súbežne s týmto trestom na dva roky za výrobu pornografického materiálu s neplnoletou osobou. Okrem toho bude doživotne umiestnený na zozname sexuálnych delikventov. "Žiadny trest neodčiní traumu, ktorú obeť zažila. Dúfam, že jej isté zadosťučinenie prinesie aspoň vedomie, že Robson strávi za mrežami pekne dlhý čas," vyhlásila detektívka Michelle Waitová.

Viac o téme: ZnásilneniePedofil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu