Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

IT-čkár uniesol ženu (27) a znásilňoval ju päť dní: Aby ju prinútil konvertovať na islam

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DILLÍ - Syed Emad Hasan (30) sa pokúšal vydierať 27-ročnú ročnú ženu po tom, čo odmietla jeho ponuku na sobáš a tvrdila, že s ním nesúhlasí ani jej rodina. Kvôli konfrontácii sa predčasne vrátila z pracovnej cesty do Dubaja, muž ju vyzdvihol na letisku a odviezol do svojho bytu, kde ju uväznil a mučil.

Hrôzostrašný prípad pomsty: Znásilnená dievčina (13) chcela zobrať spravodlivosť do vlastných rúk

Podľa polície Hasan ženu sexuálne napadol a vyhrážal sa jej, že v týraní bude pokračovať, kým nebude súhlasiť, že si ho po konverzii na islam vezme za manžela. Dokonca tvrdil, že inak ju podpáli a uškrtí. Obeti vzal mobilný telefón aj s heslami do e-mailu a Facebooku a začal ich používať v jej mene, aby zistil, ako si jej rodina vysvetľuje ženino zmiznutie.

Obeti sa po štyroch dňoch v zajatí podarilo zaslať správu kamarátovi, ktorý upozornil jej brata. Ten podnikol vyše 300 km dlhú cestu, aby kontaktoval políciu, ktorá našla ťažko zranenú ženu zamknutú v kúpeľni Hasanovho domu v stave šoku. Hasan vyhlasoval, že sú "milenci", ale obeť v jeho prítomnosti prejavovala strach, uviedol zástupca polície.

Dvojica spolu pracovala v opravovni počítačov v indickom Hyderabade, ale žena zo spoločnosti v auguste odišla. Muž ju však aj naďalej prenasledoval na sociálnych sieťach a posielal jej spoločné fotografie a videá. Podľa vyšetrovateľov tiež od nej požadoval snímky s nevhodným obsahom.

 

Shocking allegations...

Zveřejnil(a) Daily Express dne 26. prosinec 2015
Viac o téme: únosIslamSyed Emad Hasan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu