Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bojíte sa ísť k zubárovi? Po prečítaní tejto príhody vás tam nedostanú ani za svet!

(Zdroj: universal smile)

MARYLAND - Profesia zubára nie je práve u ľudí veľmi obľúbená, pretože sa im spája s bolesťou a do ambulancie chodia s malou dušičkou. Istý Američan však má teraz o dôvod viac, aby do takejto ordinácie už nikdy viac nevkročil. Jeho dentista sa ho totiž pokúsil sexuálne zneužiť po tom, čo mu podal rajský plyn.

Elitný lekár mal urobiť niečo zvrátené: Pacientke (22) na morfiu sa vyejakuloval na tvár

Podľa súdnych záznamov obeť navštívila Bilala Ahmeda (43) v jeho ambulancii v Marylande nazvanej Universal Smiles 22. mája 2014 po tom, čo si pri jedle nalomila zub. Dentista rozhodol, že zub musí byť odstránený a na uspanie pacienta použil rajský plyn.

V tom čase sa mala v miestnosti nachádzať aj asistentka, ktorá však po podaní plynu odišla a zatvorila za sebou dvere. Keď sa pacient prebudil s maskou čiastočne zošuchnutou z tváre, zbadal zubára, ako ho núti do orálneho sexu. Svoj penis mu strkal do úst.

Ahmed, ktorý je otcom šiestich detí, potom odprevadil pacienta do pooperačnej izby a muž o dve hodiny neskôr odišiel domov. Kontaktoval však políciu a o šesť dní zavolal svojmu zubárovi, pričom telefonický hovor bol nahrávaný. Počas hovoru dvojica diskutovala o incidente, pacient povedal: "Viete, že nie som blázon" a Ahmed odpovedal: "Nie, nie ste blázon", uvádza sa v dokumentoch.

Zubár bol zadržaný 7. januára na letisku Johna F. Kennedyho po návrate z Pakistanu, ale bol prepustený po zaplatení kaucie vo výške 50-tisíc dolárov. Na súde sa minulý štvrtok obhajoval, že je nevinný. Súd mu však zakázal kontakt s obeťou aj vykonávanie zubárskej praxe. Ďalšie pojednávanie je naplánované na 17. februára.

Viac o téme: ZubárOrálny sexBilal Ahmed
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu