Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Z márnice spravili nočný klub: Strašidelné VIDEO naznačuje, že to nebola dobrá voľba

Ako sa tam dostala?
Ako sa tam dostala? (Zdroj: YouTube)

SAN FRANCISCO - Vyšetrovatelia paranormálnych aktivít boli povolaní do márnice, z ktorej sa stal nočný klub, po tom čo bezpečnostná kamera zaznamenala neuveriteľnú scénku. Na nej vidno dievča, ktoré sa po záverečnej hodine pohybuje v priestoroch, kde nemá, čo hľadať. A nie je to prvý záhadný prípad tohto druhu.

FOTO, ktorú nikto nevie vysvetliť: O stenu sa opiera tajomný tieň, pozdrav zo záhrobia?!

Bizarné zábery urobené v americkom hudobnom klube The Chapel v San Franciscu ukazujú vrátnika, ako neskoro v noci zatvára vchodové dvere a zhasína svetlá. Len o pár sekúnd neskôr vidno mladú dievčinu, ako beží k dverám a znovu utečie.

Záznam vystrašil zamestnancov klubu, ktorí už dlho bojujú s podozrením, že toto miesto je dejiskom série tajomných udalostí. Upratovačka už predtým tvrdila, že tohto ducha videla v jednej z miestností a odmieta sa tam vrátiť. Ostatní zamestnanci veria, že v klube taktiež straší stará žena. Kuchári, ktorí prídu do práce skoro ráno, údajne vždy cítia špecifický parfum s vôňou ruží.

Camille Ivesová, manažérka klubu, uviedla, že záznam bol urobený o piatej hodine ráno a nenašlo sa žiadne rozumné vysvetlenie, odkiaľ sa tam dievča vzalo. Priestory kedysi slúžili ako pohrebná sieň a miestnosť, kde zbadali ducha, sa používala na balzamovanie.

Lovci duchov teraz získali povolenie pre televíznu šou, aby tu mohli nakrúcať. Dúfajú, že sa im konečne podarí odhaliť pravú príčinu podivných scén.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu