Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sociálny experiment s opitou ženou v mužoch prebudil zvery: Kráska bola ako chodiaci terč

Mužom skamenel mozog
Mužom skamenel mozog (Zdroj: Youtube/TIGA-CHETA)

MADRID - Galantní ochrancovia? Ani náhodou! Sociálny experiment v uliciach Madridu mužov zachytil ako lovcov, ktorí sú pripravení skoliť ľahkú korisť. Keď stretli krásnu opitú mladú ženu, stratili zábrany.

Myslíte si, že keď muži zbadajú na ulici krásnu opitú ženu, ochotne jej podajú pomocnú ruku? Možno iba v romantických čiernobielych filmoch! Je síce pravda, že sa pred ženou na videu prezentovali ako seriózni gentlemani, ktorí jej chcú pomôcť, ale v konečnom dôsledku s ňou mali aj postranné plány. Nechceli jej síce ublížiť, ale bez zábran chceli zo situácie vyťažiť čo najviac.

VIDEO Mladík ukázal, aké ľahké je zdrogovať dievčinu v bare: Jej priateľ si nič nevšimol!

Kým v mnohých prípadoch majú ľudia tendenciu opitých ľudí ignorovať, muži na videu sa išli potrhať o to, ktorý z nich mladej krásavici pomôže. Keď im žena začala vysvetľovať, že sa stratila, vybil sa jej mobil a je príšerne opitá, chceli ju odviesť do bezpečia a niektorí ju mali v pláne dokonca ešte viac opiť!

Jeden z posledných „testovaných“ gentlemanov bol čašník, ktorý si ženu vyhliadol počas pracovnej doby a chcel ju priamo na ulici bozkávať! Vtedy k nim však pristúpil ďalší muž, ktorý mal v úmysle opitú slečnu uloviť pre seba a s čašníkom sa o ňu začal dohadovať. Pre mladé devy, ktoré niekedy v pití presiahnu mieru, po vzhliadnutí videa vyvstáva ponaučenie, aby neverili mužom v čase, keď nemajú jasný úsudok. Scenár na videu totiž niektoré zažili na vlastnej koži, aj keď o tom radšej mlčia.

Viac o téme: Opitá ženaSociálny experiment
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu