Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Žena (27) si dala voperovať antikoncepciu: Katastrofálny výsledok na FOTO, čisté zúfalstvo

Nie, Cassie nie je tretíkrát tehotná Zobraziť galériu (2)
Nie, Cassie nie je tretíkrát tehotná (Zdroj: profimedia.sk)

HIGH WYCOMBE - Cassie Edwardsová má veľkú traumu. Musí nosiť tehotenské šaty, no nie preto, že by čakala ďalšieho potomka. Problémy jej podľa vlastných slov spôsobilo vnútromaternicové teliesko, ktoré si nechala voperovať po druhom pôrode.

Dvadsaťsedemročná Cassie vlani porodila svoje druhé dieťa, syna Tylera. Trvalo päť mesiacov, kým sa jej podarilo schudnúť na pôvodnú hmotnosť a veľkosť 38. Keďže už nechcela mať viac detí, rozhodla sa, že si nechá voperovať antikoncepčný prostriedok. Okamžite po tom sa začali diať divné veci. Mladej žene napuchol žalúdok, kvôli čomu teraz vyzerá, akokeby bola opäť tehotná.

Žena (27) si dala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Zašla som za lekármi, ale tí vôbec netušia, čo sa deje. Povedala som im, že podľa mňa to odštartovalo vnútromaternicové teliesko, ale nie sú si istí. Musia vykonať ďalšie testy, ale moje brucho stále rastie, neviem, kedy sa to zastaví. Je to šialené," hovorí zúfalá Edwardsová, ktorá teraz musí nosiť tehotenské oblečenie, hoci žiadny prírastok do rodiny nečaká.

Žena (27) si dala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Cassie je zo seba naozaj veľmi nešťastná. Nepomáhajú ani hodiny strávené v posilňovni ani zdravá strava. Jej telo si jednoducho myslí, že je znova tehotná. Vyzerá vraj ako veľryba a cíti sa trápne, pretože keď ju na ulici stretnú známi, gratulujú jej k tretiemu dieťaťu. Britka má už čoskoro podstúpiť kolonoskopiu, ktorá má potvrdí alebo vyvráti jej podozrenie. Dovtedy musí pretrpieť príznaky spojené s jej stavom, ako sú bolesti chrbta, kĺbov, zdurenie pŕs a pocit, že neustále potrebuje močiť.

Viac o téme: AntikoncepciaTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu