Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO odhalilo najväčšie klamstvá na sociálnych sieťach: Sú na ňom známe tváre šoubiznisu

(Zdroj: Youtube/Socialni Sit)

BRATISLAVA - Prečo mal Richard Müller dôvod klamať svojej partnerke a s kým sa tajne stretol onen osudný večer? Napísal jej, že sa ešte zdržal v obchode, ale kamera ho nachytala pri úplne inej činnosti, ako nakupovanie!

Miláčik, som ešte v obchode, ale o chvíľu som doma,“ napísal Richard Müller svojej partnerke, keď sedel v kaviarni spolu s Michalom Pavlíčkom a Michalom Horáčkom. „Ahoj Kočičko, ešte som v štúdiu, nejako to nestíham, dorazím neskôr,“ pridal svoju výhovorku Pavlíček a do tretice aj Horáček: „Ahoj Míšo, trochu som sa zdržal, som v privátnom bankovníctve, mám problém. Chcel som kúpiť 200-tisíc akcií toho auta Tesla, ale ono to nejako medzitým išlo nahor, takže ja teraz neviem. Musíš ma nechať tú príležitosť nejako teraz vyriešiť. Ja sa ti potom ozvem.“

Čo mali títo traja na rováši? Na konci videa zistíte, že Ide o zaujímavú propagáciu nového albumu známej tvorivej trojice hudobného výslnia s názvom Sociální síť. Video sa celkom prirodzene rozšírilo na sociálnych sieťach, teda na mieste, ktoré je pre nás centrom zábavy, ale aj najväčších obáv. A o tom je vlastne aj celý album.

Viac o téme: Sociálna sieťMüller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu