Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Najhlúpejšieho bankového zlodeja (61) na svete: Neuhádnete, čo žiadal a aký mal motív

Paul Neaverson Zobraziť galériu (2)
Paul Neaverson (Zdroj: Facebook/Kent Police)

RAINHAM - Väčšina bankových lupičov si svoj prepad do detailov premyslí, ale 61-ročný Paul Neaverson z anglického Rainhamu konal presne tak, ako sa to nemá robiť. Kúpil si veľký kuchynský nôž a potom pracovníčku banky prekvapil veľmi kurióznou požiadavkou.

Paul Neaverson sa pokúsil vylúpiť nielen jednu, ale hneď dve banky naraz s pomocou kuchynského noža, za čo ho podľa polície v Kente odsúdili na dva roky väzenia. Prepadnutie začal absolútne „neklasicky“. V obchode si kúpil kuchynský nôž a potom s ním smeroval do banky. Žeby skratové konanie?

Kuriózny plán dvojice nezbedníkov (5): Chceli drahé fáro, takto prefíkane ušli zo škôlky!

V priestoroch rovnakého nákupného centra, v ktorom kúpil nôž, sa rozhodol aj lúpiť. Pracovníčke za sklenenou priehradkou položil na krk nôž a žiadal od nej 500 libier. Keď odmietla, zľakol sa a odišiel bez lupu preč. Po nevydarenom pokuse to však nevzdal.

Peniaze chcel previesť na vlastný účet

Zanedlho si to namieril do banky na Rainham High Street a postupoval rovnako – od pracovníčky banky podľa portálu Mirror požadoval, aby mu peniaze previedla na vlastný účet! Zamestnankyňa však spustila alarm, zlodej od strachu zložil zbraň a s pomocou ďalšieho klienta banky lupiča spacifikovali, kým na miesto dorazila polícia.

Zatknutý Neaverson dôstojníkom povedal, že potreboval peniaze, aby stihol lietadlo na Korfu a tam sa stal golfovým trénerom. Už nejaký čas bol totiž v zúfalej finančnej situácii a žil na ulici. Jeho jedinou nádejou bol ostrov Korfu, na ktorom chcel začať nový život. Zvolil si však ten najhorší postup.

FOTO Najhlúpejšieho bankového zlodeja
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Kent Police)

Viac o téme: BankaPrepadLúpežBankový lupič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu