Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zákazníčka sa posťažovala na reštauráciu na Facebooku: Dostala odpoveď, akú nikto nečakal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

MANCHESTER - Nájsť reštauráciu s dobrými službami, to je niekedy skutočne náročné. Jennifer Bennettová (31) sa rozhodla vyskúšať podnik menom Lusitano, riadne si objednala stôl, no keď na miesto dorazila, čakalo ju poriadne prekvapenie. Reštaurácia bola zavretá. Keď sa navyše rozhodla na oficiálnej stránke na Facebooku sťažovať, dostala ráznu, dokonca vulgárnu odpoveď.

„Rezervovala som si stôl na piatok 19:30, prídem tam a vy ste zavretí?! Poslala som vám mail a stále čakám na odpoveď, nikto mi nezdvihol, keď som volala. Po tom, čo som minula 6,50 libier na taxík do Chorltonu, museli sme ísť jesť niekam inam, takže to nebol taký lacný večer, v aký som dúfala,“ sťažovala sa Jennifer na stránke.

O čo prekvapenejšia bola, keď reakciou na túto sťažnosť nebolo ospravedlnenie, ale práve naopak. „Choďte do r*ti, slečna!“ napísali Jennifer. Ona neváhala a okamžite si túto odpoveď uložila, aby to mohla ďalej šíriť cez sociálne siete. Vtedy už zasiahol aj majiteľ reštaurácie, ktorý vlnu kritiky nezniesol, ako píše webstránka Metro.co.uk.

Zákazníčka sa posťažovala na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

„Je to naozaj smutné. Nebola to ani reštaurácia, ani majiteľ,“ píšu v oficiálnom stanovisku, v ktorom tvrdia, že Jennifer odpísal bývalý zamestnanec s užívateľskými právami na oficiálne konto, ktorý bol na majiteľa nahnevaný za to, že dostal výpoveď. Niektorí však jeho počin považujú za skvelý: „Dávam vašej reštaurácii hodnotenie 5 hviezdičiek len pre ten "f*ck off lady" post.“

Viac o téme: Sťažnosť v reštauráciiVirálna téme
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu