Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bezpečnosť predovšetkým: FOTO Neuveríte, k čomu úrady prinútili talianske prostitútky

Talianske prostitútky kedysi vyzerali rovnako, ako v iných krajinách.
Talianske prostitútky kedysi vyzerali rovnako, ako v iných krajinách. (Zdroj: SITA)

MILÁNO – Prostitútky na severe Talianska zažívajú ťažké časy. Zaviedli sa tam totiž nové opatrenia pre ich vlastnú bezpečnosť, ktoré sú pomerne vtipné. Tie ženy, ktoré tak povediac šliapu na chodníkoch, budú musieť po novom nosiť reflexné prvky. Teda vodiči, ktorí budú napríklad prechádzať cez mestečko Spino d'Adda, majú šancu vidieť prostitútky v reflexných vestách.

Úrady v tomto mestečku, ktoré leží po ceste z Milána do Cremony, ich chcú doslova vydávať za stavebných robotníkov. Odhaduje sa totiž, že po turistickom boome v tejto oblasti, začalo sexuálne služby ponúkať až 15-tisíc prostitútok. Tento rok sa tu navyše koná Svetová výstava Expo 2015.

Luciano Sinigaglia, námestník primátora mestečka Spino d'Adda, pre portál Corriere della Sera povedal: „S prostitútkami by sa malo zaobchádzať ako so zamestnancami, ktorí pracujú na výstavbe ciest a teda musia nosiť oblečenie, aké ich robí viditeľnými.“ Ak niektorú z vykonávateliek najstaršieho povolania dvakrát po sebe pristihnú, že reflexnú vestu nenosí, dostane pokutu až vo výške 500 eur. 

Viac o téme: Talianske prostitútkyReflexné prvky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu