Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Mladík (22) chcel mať biele zuby: Použil tento prípravok a skončil strašidelne, drsné FOTO

Vidíte tú podobu? Zobraziť galériu (4)
Vidíte tú podobu? (Zdroj: Profimedia)

RUSHTON - Túžba po hollywoodskom vzhľade sa mu takmer vypomstila. Skončil s dierou v krku a s takou neznesiteľnou bolesťou, že vyľakal aj lekárov v nemocnici. Za nádherný úsmev zaplatil až privysokú cenu a jeho skúsenosť je výstrahou pre všetkých, ktorí chcú zmeniť to, čo im príroda prirodzene nadelila.

Dvadsaťdvaročný predavač Jake Barrett z anglického Rushtonu si za 90 eur kúpil špeciálne bieliace pásiky na zuby, aby docielil žiarivý úsmev svojho hollywoodskeho idolu Channinga Tatuma. Netušil však, že jeho obľúbený herec si zuby nečistil bieliacimi pásikmi s nebezpečným obsahom peroxidu vodíka. Jake bol však pevne rozhodnutý mať nový chrup napriek tomu, že po aplikácii zázračných pásikov pociťoval drastickú bolesť, s ktorou vydržal žiť až 6 dní, kým vyhľadal lekársku pomoc!

Mladík (22) chcel mať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Lekári mu pod jazykom našli navrelinu vo veľkosti hroznovej bobule, uvádza Daily Mail. Cysta s jedom mohla kedykoľvek prasknúť a spôsobiť mu smrteľné komplikácie. Zlúčenina peroxidu vodíka sa okrem látok na bielenie nachádza aj v dezinfekčných prostriedkoch a v prúžkoch, ktoré použil Jake, sa nachádzalo až 15 percent tejto chemikálie.

Channing Tatum, ktorého úsmev chcel Jakea inšpiroval
Zobraziť galériu (4)
Channing Tatum, ktorého úsmev chcel Jakea inšpiroval  (Zdroj: SITA)

Honba za dokonalosťou mala chybičky krásy

Chirurgovia mu museli pod bradou vyrezať otvor, cez ktorý mohli nebezpečný obsah cysty dostať von. „Doktor mi povedal, že sa mi vytvoril taký jemný vačok veľkosti hrozna, že mohol kedykoľvek prasknúť a peroxid vodíka sa mi mohol dostať do krku. Keby sa tak stalo, otrávil by som sa a zomrel,“ vysvetlil Jake, ktorý kvôli bieleniu dostal aj silnú ústnu infekciu a došiel o jednu stoličku.

„Bol som natoľko sústredený na získanie hollywoodskeho úsmevu, že som nechcel myslieť na následky, ktoré by mi to mohlo spôsobiť. Keď som zistil, že chemická látka ma mohla zabiť, bol som v šoku. Teraz som šťastný, že som nažive,“ povedal mladík, ktorý síce získal žiarivo biele zuby, ale fajčí desať cigariet denne a svoj pitný režim každý deň dopĺňa šiestimi šálkami kávy.

Jake bude mať odteraz na krku jazvu
Zobraziť galériu (4)
Jake bude mať odteraz na krku jazvu  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Channing TatumJake BarrettBielenie zubov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu