Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Na muža sa cez okno díval "mimozemšťan": Dostalo ho od strachu do kolien

Podivná tvár za oknom
Podivná tvár za oknom (Zdroj: UFO Network)

VIRGÍNIA - Istý Američan (57) sa stal svedkom udalosti, na ktorú určite nezabudne do konca života. Pri pohľade z okna obývačky sa mu podarilo totiž to urobiť snímku "sivého mimozemšťana", ktorý ho úplne ohromil a vydesil. Muž odfotografoval votrelca zo svojho domu v Roanoke vo Virgínii a záber odoslal neziskovej organizácii Mutual UFO Network. Neželal si však byť menovaný.

Mužovi spadla sánka: Pozrite sa, kto sa prechádza po streche, VIDEO ako dôkaz, že sú medzi nami

Anonym uviedol, že fotografia vznikla 30. júla okolo druhej hodiny ráno v obývačke jeho domu. Ukazuje transparentnú tvár s ramenami v horizontálnej polohe. "Musíte sa pozrieť zblízka na obrázok, ale je to tam," napísal organizácii, ktorá sa zaoberá vyšetrovaním práve takýchto nevysvetliteľných a strašidelných záhad.

"Sivá bytosť mala veľké oči a bola približne 120 centimetrov vysoká," dodal muž, ktorý urobil ešte jednu fotografiu z iného okna v dome a tvrdí, že na ňom vidno neľudský odtlačok prsta. Paranormálnymi javmi sa tento Američan vraj zaoberá celý svoj život a fotografia je "100% reálna",  neupravená v počítači.

Muž teraz žiada Mutual UFO Network o pomoc s týmito "bytosťami", ktoré sa v jeho dome vraj vyskytujú často. "Bol som viackrát poškriabaný ihlami, mal som odtlačky rúk na prsiach po prebudení... Mám problémy, odkedy som mal osem rokov, ale už sa ich viac nebojím, no bol by som rád, keby sa mi dostalo nejakej pomoci, ak existuje," povedal.

FOTO Na muža sa
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: UFO Network)

Viac o téme: OknoMimozemšťan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu