Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Satan zoslal Antikrista: Desivý prízrak na oblohe má ohlasovať zrodenie nového kultu

Ufonadšenci sú bezradní
Ufonadšenci sú bezradní (Zdroj: Youtube/Yasmin Joyner)

MONTEREY - Podivný videozáznam nakrútili dvaja pozorovatelia v montereyskom Seqouia Parku v Kalifornii. Keď si čudesný svetielkujúci objekt priblížili v objektíve fotoaparátu, zistili, že sa nepodobá na nič, s čím sa kedy v živote stretli.

Neidentifikovateľný objekt obalený svetlom si všimli Jonathan Castro Hans Boyse a podľa ďalších očitých svedkov vyzeral ako humanoid. „Najprv to vyzeralo iba ako smietka na oblohe,“ zhodli sa obaja muži dodajúc, že nič podobné nikdy predtým nevideli. Podľa mienky pozorovateľov mohlo ísť o ufo-anomáliu, ale portál Metro uvádza, že pohyblivý prízrak na oblohe by mohol ohlasovať aj príchod Satanovho syna Antikrista, ktorý má byť zoslaný na zem v pohybe.

Konšpirátori majú zlú predtuchu a strašia svet: Už o mesiac sa zrodí Antikrist, v CERNe

Mnohí skeptici však začali oponovať, že ide o obyčajný zrakový klam a zjavenie sa až príliš podobá na „michelinovského maskota“. Niektorí konšpirátori si však stoja za tým, že NASA si chce podmaniť svet založením nového náboženstva a na vytvorenie kultu potrebuje pomoc Antikrista. Hoci sa vysvetlení záhadného objektu objavilo hneď niekoľko, pochybnosti sa vynorili aj v súvislosti s pravosťou záznamu. Čo ak je čudo na oblohe balón alebo hologram?

Viac o téme: UfoPrízrakAntikrist
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu