Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zábava s rýchlym koncom: Z mladíka sa stal zrejme predčasne slobodný chlap

Tak toto sa skutočne nepodarilo.
Tak toto sa skutočne nepodarilo. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Plavba loďou s kamarátmi znie ako veľmi príjemná letná zábava. Avšak, nešťastná náhoda môže z krásneho dňa spraviť skutočný horor. Niečo také si zažila skupina mladých ľudí, ktorí sa rozhodli napumpovať do žíl trochu adrenalínu. Odvážnu slečnu na videu mala dvojica silných mužov, medzi nimi aj jej priateľ, hodiť zo strechy kajuty priamo do vody. Nevyšlo to.

Všetkým bolo jasné, že manéver, ktorý sa rozhodli uskutočniť, nemožno označiť za práve bezpečný. Aj preto ešte na zábradlie na kraji lode niekto prehodil uterák. Slečna však uterák minula a o zábradlie sa pri škaredo vyzerajúcom páde udrela v oblasti krku a ramena. Trafili s ňou nie do vody, ale presne medzi kajutu a zábradlie.

Do vody naopak padol jej frajer, ktorý v kritickom okamihu zaváhal. Jeho „hod“ priateľky by bol zrejme vyšiel, ak by muž nespanikáril a nedržal ju o čosi dlhšie ako ten druhý. A tak slečna skončila po nepríjemnom a určite bolestivom páde na palube miesto medzi vlnkami. Komentátori na to majú jasný názor: „Nuž, vyzerá to, že niekto bude čerstvo nezadaný.“

Viac o téme: NehodaBolestivý pád
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu