Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž venoval frajerke, ktorá ho podviedla, špeciálnu narodeninovú oslavu: A je to hit

Žena len neveriacky zíza na narodeninové prekvapenie.
Žena len neveriacky zíza na narodeninové prekvapenie. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Láska bolí a všetci tí, ktorých romantické city boli ich polovičkou z akýchkoľvek dôvodov zadupané do zeme, aspoň na okamih zatúžia po pomste. Väčšina z nich sa k jej prevedeniu nedostane, no nájdu sa aj takí, ktorí majú guráž a nenechajú veci len tak. Príkladom je aj muž, ktorý svojej priateľke vymyslel netradičné narodeninové prekvapenie.

Ženy chceli sex s krásavcom ako v 50 odtieňoch sivej: Šokovalo ich, s kým súložili!

Autor videa sa rozhodol frajerke pomstiť po tom, čo sa dozvedel, že ho podvádza. Preto si vymyslel falošné narodeninové prekvapenie a venoval jej naozaj darček priamo zo srdca. Na záberoch vidno ženu, ktorá si už od parkoviska zakrýva oči uterákom, aby nič nevidela. Muž ju prevedie cez celý dom až k miestu, kde je pre ňu pripravená "oslava". Tu spustí pesničku Happy Birthday a dovolí jej zložiť si "masku".

Na stole už partnerku čakajú zbalené jej veci v krabiciach. Tá sa na muža len zmätene pozrie a opýta sa či je to naozaj to, čo si myslí, že to je. Vtedy jej muž vysvetlí, že bola prichytená pri tom, ako ho podvádzať a toto je výsledok.

V tomto bode ale záznam končí, takže divák sa už nedozvie, ako to s dvojicou napokon dopadlo. Dá sa však predpokladať, že emócie vreli na oboch stranách a rozchod sa pravdepodobne neuskutočnil práve v pokojnom duchu. Aj keď... všetko mohlo byť aj úplne inak.

 

Viac o téme: PodvodPomsta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu