Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tučibomba valcuje modelky: Vyzerá ako buldozér, no všetci sú z nej paf!

Tess Holiday je modelkou aj napriek tomu, že jej telo nie je vôbec ideálne. Zobraziť galériu (10)
Tess Holiday je modelkou aj napriek tomu, že jej telo nie je vôbec ideálne.

LOS ANGELES – Splnila si životný sen! Kypré telá sa vo svete modelingu príliš nenosia. V poslednej dobe sa ale dostávajú do popredia aj plus-size manekýnky. Jednou z nich je napríklad Tess Holiday (29), ktorá so svojimi 120 kilami a obéznym telom tromfla mnohé štíhle krásky.

Už je to oficiálne! Tess Holiday odmalička túžila po tom, aby sa stala modelkou. S pribúdajúcimi rokmi však rástla viac do šírky než do výšky. Kvôli obéznej postave preto čelila skôr kritike ako obdivu. V uplynulých dňoch ale v jej živote došlo k zásadnej zmene. Pod krídla si ju vzala istá modelingová agentúra, ktorá z tučnej krásky urobila ozajstnú manekýnku.

Tess si splnila svoju túžbu vlastným úsilím. Sociálne siete totiž pravidelne zásobovala bežnými, ale aj odvážnejšími fotkami, na ktorých bez rozpakov odhaľovala svoje kypré telo. Majiteľka spomínanej modelingovej agentúry sa netají tým, že práve to bol dôvod, prečo ju vzali k sebe. „Začala som ju aj ja sledovať na instagrame a keď som videla koľko má fanúšikov... Je ich viac ako u väčšiny modeliek,” povedala v rozhovore pre Daily News Anna Shillinglaw. Zároveň ocenila to, že Tess dodáva sebavedomie každej jednej žene.

Kyprá modelka sa v rozhovore netajila tým, že to v živote nemala vôbec jednoduché. Okrem toho, že bola šikanovaná, nenašla veľa podpory ani medzi svojimi najbližšími. „Iba moja mama mi dodávala odvahu a stála pri mne. Zvyšok rodiny a kamaráti si o mne mysleli, že som blázon,” prezradila Tess, ktorá je šťastne zadaná a s austrálskym podnikateľom vychováva deväťročného syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu