Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Stacie (27) zažíva v španielskom letovisku peklo: Obvinili ju z krádeže vlastného dieťaťa!

Stacie si v Španielsku prežíva peklo.
Stacie si v Španielsku prežíva peklo. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN/TORRE DEL MAR – Porodiť náhodou v zahraničí nechce žiadna matka, Stacie Cottle (27) však prežila doslova peklo. Španielska nemocnica, v ktorej porodila svoju dcérku, britskú mamičku obvinila, že chce dieťa ukradnúť! Stacie si dokonca musela dať spraviť testy DNA, pričom jej dokonca hrozilo, že kvôli zmeškaným lehotám bude musieť v krajine ostať až rok!

„Každý sa tu správa, ako by som bola zlodej detí – volajú ma kriminálnik. Je to smiešne,“ zdôverila sa novinárom z denníka Daily Mail Stacie, ktorá si myslí, že sa v k nej takto správajú aj kvôli rase. Nemocnica to, samozrejme, odmieta. Zdravotná sestra u zubára bola na návšteve svojej matky, ktorá žije neďaleko obľúbeného turistického rezortu Torre del Mar na pobreží Costa del Sol.

Termín pôrodu bol až o dva týždne, teda 16. júna, malá Anzelika sa však na svet vypýtala skôr. Pôrod bol taký rýchly, že Stacie porodila u matky doma, ako zdravotná sestra to zvládla. Keď prišli do nemocnice vo Velez-Malaga, Stacie obvinili, že dieťa ukradla a zavolali políciu. Jeden z lekárov tvrdil „už 10 rokov sa v tejto oblasti mimo nemocnice nenarodilo jediné dieťa“. Dieťa jej dočasne vzali, zatiaľ čo Stacie čaká na výsledky testov DNA.

Stacie (27) zažíva v
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

„Je to najhoršia vec, akú som si mohla predstaviť. Jediné, čo chcem, je byť so svojou dcérou. Byť oddelené nie je pre nás obe vôbec dobré,“ myslí si Stacy. V nemocnici pritom predložila aj dokumenty o svojom tehotenstve, ako aj tehotenskú knižku. Tie jej však nechceli uznať. Zamestnanci nemocnice si myslia, že pochádza z Kene alebo Senegalu, dovolia jej chodiť svoje dieťa len dojčiť. Navyše, vzhľadom na to, že prešvihla 10-dňovú lehotu na zahlásenie dieťaťa v zahraničí ako britského občana, možno bude musieť v krajine počkať rok na povolenie.

Viac o téme: Pôrod v zahraničí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu