Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VEĽKÁ SÚŤAŽ o najkrajšiu záhradku: Slováci, ukážte nám svoje skvosty a vyhrajte úžasné ceny od Möbelixu!

Pochváľte sa aj vy upravenou záhradkou. Zobraziť galériu (11)
Pochváľte sa aj vy upravenou záhradkou. (Zdroj: mobelix)

BRATISLAVA - Pre veľký úspech našej prvej výzvy, v ktorej sme čitateľov žiadali, aby nám posielali fotografie svojich upravených kvetinových záhradiek, skaliek či balkónov, sme sa rozhodli, že pre vás pripravíme ešte lepšie a hodnejšie ceny. Spoločnosť Möbelix vám zo svojho bohatého sortimentu venuje záhradný nábytok, ktorý získajú traja výhercovia, takže je naozaj o čo bojovať!

Všetkým, ktorí nám už svoje snímky zaslali, ďakujeme a môžeme ich ubezpečiť, že sme na na nich nezabudli a do súťaže budú zaradení rovnako ako tí, ktorí na našu výzvu ešte len zareagujú.

Ak sa chcete pochváliť aj vy okrasnou záhradkou, skalkou či balkónom posiatym kvetmi, o ktoré sa s láskou staráte vy, vaši rodičia, či prarodičia, pošlite nám fotografie s krátkym popisom a vašimi kontaktnými údajmi (meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo a e-mail) na adresu fotky@topky.sk a my ich radi zaradíme do hlasovania, v ktorom môžete získať pekné ceny od spoločnosti Möbelix.

Možnosť posielať fotografie trvá do nedele 19. júla. V pondelok 20. júla odštartujeme dvojtýždňové hlasovanie, trvajúce do nedele 2. augusta, v ktorom od každého súťažiaceho zverejníme maximálne štyri snímky, takže starostlivo vyberajte. Prví traja súťažiaci s najvyššími počtami hlasov sa stanú majiteľmi tohto krásneho záhradného nábytku.

1. cena v hodnote 399 eur

Záhradná sedacia súprava tmavohnedej farby z umelohmotného ratanu a kovu, ktorú tvorí stôl so sklenenou doskou, tri rohové diely a dva stredové diely. Jej súčasťou sú aj hnedé sedacie a opierne vankúše.

VEĽKÁ SÚŤAŽ o najkrajšiu
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: mobelix)

2. cena v hodnote 199 eur

Balkónový set Lea z tmavohnedého, takmer čierneho ratanu, s ktorým na terase či balkóne ľahko docielite atmosféru Talianska. Stôl je v komfortnej výške 70 cm s čiernym bezpečnostným sklom. Súčasťou sú aj dva sedáky.

VEĽKÁ SÚŤAŽ o najkrajšiu
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: mobelix)

3. cena v hodnote 129 eur

Dvojkreslo z umelého ratanu a kovu s nosnosťou do 240 kg. Široké je cca 141 cm a vysoké 88 cm.

VEĽKÁ SÚŤAŽ o najkrajšiu
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: mobelix)

Spoločnosť Möbelix patrí na Slovensku k popredným predajcom nábytku a bytových doplnkov už od roku 2008. Modernizáciou predajní a sortimentu Möbelix inšpiruje zákazníkov pri zariaďovaní ich domácnosti. Kvalitné nemecké kuchyne na mieru, moderný nábytok a bytové doplnky ponúkajú zákazníkom kompletné riešenie pre ich bývanie. To najlepšie iba výhodnejšie, Möbelix.

Pravidlá súťaže nájdete v dokumente po kliknutí na tento odkaz.

Viac o téme: ZáhradaSúťaž Möbelix
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu