Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO zhuleného huskyho ukazuje krutú realitu, tráva má riadnu silu!

Loki sa vraj z tohto zážitku nepoučil Zobraziť galériu (2)
Loki sa vraj z tohto zážitku nepoučil (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Na internete sa objavilo skutočne šokujúce video Sibírskeho huskyho menom Loki, ktorého mlsný jazýček objavil skryté koláčiky plnené marihuanou. Účinok marihuany na psa je očividne poriadne silný. Jeho majiteľ, Tony Costa, sa rozhodol zdieľať toto video, aby varoval ostatných, čo sa môže stať domácim zvieratkám po požití tejto drogy. Na Lokiho rozhodne nie je pekný pohľad!

Loki objavil ryžový koláčik plnený marihuanou v batohu Tonyho kamaráta, ktorý bol na návšteve. Muži si všimli, že sa niečo deje, až keď už Loki sedel bezvládne v kúte miestnosti a šklbalo mu nohou. „Kontaktovali sme nášho priateľa, veterinára, ktorý nám povedal, že je to hra o čas. Sledovali sme ho preto ďalších 20 hodín,“ píše Tony pod videom na YouTube.

Loki sa vraj z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

„Druhý deň ráno bol ešte stále zhulený, ale už schopný chodiť, večer sa vrátil do normálu. Dnes už je to zase starý dobrý Loki, myslím, že si z toho nezobral ponaučenie,“ informoval Tony. Jeho video si už od apríla pozrelo viac ako 300-tisíc ľudí, viacerí Tonyho obviňujú z týrania zvierat. Iní ho však obhajujú, že za to nemohol, psy často zožerú všetko, čo nájdu.

K celej situácii sa pre novinárov z britského denníka The Daily Mirror vyjadrili aj zástupcovia veterinárov. Hovorca však prezentoval odlišný názor, ako Tonyho kamarát: „Nikdy len nečakajte a nesledujte. Ak si myslíte, že vaše domáce zviera sa otrávilo, kontaktujte okamžite svojho veterinára.“ Video je však rozhodne poučné, ťažko povedať, či by menšie plemeno dávka marihuany nezabila.

Viac o téme: Sibírsky huskyHulenieúčinky marihuany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu