Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Jednoduché a zároveň krásne: Skrytá kamera ukázala, čo robia detičky, keď majú spať!

Takto sa drobci tešili, že sú sami.
Takto sa drobci tešili, že sú sami. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Keď sú mamičky preč, deti sa môžu slobodne hrať a vymýšľať, ale to neznamená, že nie sú pod dohľadom. Dve sestry si totiž povedali, že sa pozrú cez oko kamery, čo v izbe tie ich ratolesti stvárajú, keď majú spať. A veruže prišli na to, že všetko možné, len nie to, čo majú.

FOTO najrozkošnejšieho dieťaťa na svete: Milujú ho dokonca aj celebrity

Matky Niña Williamsová a Cecilia Moyerová sú dvojčatá, fotografky a blogerky. Cecilia má štyri deti, zatiaľ čo Niña je tehotná so svojím štvrtým potomkom a chystá sa presťahovať do nového domu.

Kým sa tak stane, našla prechodné útočisko u svojej sestry, takže ich potomkovia trávia spolu dosť času. Beckham (2) a Mariah (1,5) sa vďaka približne rovnakému veku stali dočasnými spolubývajúcimi v jednej izbe, ale akosi sa im poobede nechcelo spinkávať. Preto sa mamičky na nich rozhodli nachystať "pascu".

Výsledné video doplnené titulkami o tom, čo si deti v tej chvíli asi myslia, ukazuje, ako sa batoľatá venujú úplne iným aktivitám, než pokojnému odfukovaniu do perín. Stačilo, aby mamičky vystrčili päty von z dverí a deti prejavili, koľko majú ešte energie. V postieľkach sa im teda vôbec nechcelo ležať a starší Beckham pokojne preliezol cez ohrádku a svoju sesternicu riadne vytrápil.

Najprv jej nechcel požičať zeleného panáčika a potom jej do hlavy hodil fľašku. Keď sa však Mariah rozplakala, chlapček pochopil, že jej urobil niečo zlé a udobroval si ju hladkaním po vlasoch.

Aj keď boli tieto prejavy lásky veľmi krásne, mamičky urobili poobedňajším výtržnostiam koniec. Dvojicu od seba oddelili a vraj odvtedy neposedníci spinkajú do dvoch minút.

Viac o téme: DetiHraSpánok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu