Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sekundy pekelného strachu: Moderátor hádzal sekeru do dreva, ale trafil živý cieľ!

Diváci museli byť v šoku!
Diváci museli byť v šoku! (Zdroj: Youtube/WORLD TV)

NEW YORK - V olympijskom hode oštepom by asi nepatril medzi najpresnejších a do rúk by ste mu nezverili ani vlastné dieťa. Pete Hegseth hádzal síce sekeru do dreveného terča, ale namiesto neho trafil živý cieľ.

Letiaca dvojčepeľová sekera zasiahla bubeníka kapely West Point Hellcats a len zázrakom mu spôsobila iba zopár zárezov na ruke a modriny. Armádni bubeníci v pozadí terča pochodovali pri príležitosti 240. výročia tzv. Flag Day, teda prijatia vlajky Spojených štátov amerických. „Som vďačný Bohu, že obojstranná čepeľ ma zasiahla len bokom pri lakti a spôsobila mi zopár zárezov, keď dopadla na moje zápästie,“ uviedol zasiahnutý Jeff  Prosperie, ktorý sa momentálne po úraze zotavuje.

Stretnutie s kráľovnou skončilo TRAPASOM: Au, to muselo bolieť!

Prosperie je vďačný za to, že neprišiel o žiadnu zo svojich končatín a jeho päť detí má otca stále nažive. Nepodarený hod sekerou nazval hrubou nedbanlivosťou, ktorej sa dalo vyhnúť. Aktuálne nie je známe, či bude Hegseth, ktorý sekeru hádzal počas televízneho vysielania, pokutovaný alebo nejako inak potrestaný, uvádza Mediaite.com.

Viac o téme: TrapasHod sekerouPete Hegseth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu