Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Študentka (†23) chcela s priateľmi osláviť skúšky: Sadla si na pláž, jedla jahody a potom...

Georgie bola v nesprávny čas na nesprávnom mieste
Georgie bola v nesprávny čas na nesprávnom mieste (Zdroj: walesonline.co.uk)

LLANTWIT MAJOR - Ideálny deň sa skončil tragédiou. Keď si Georgie Fordová (†23) s priateľmi užívala krásny deň na pláži pri útese, netušila, že to bude jej posledný. Nikto nemohol vedieť, že práve v tom čase sa z útesu, pod ktorým mali piknik nespočetne veľa krát, uvoľní skala, ktorá predčasne ukončí jej život. Priateľ Paul Biggs (24) je nehodou zdrvený a spomína: „Milovala život.“

Vo štvrtok sa Georgie stretla s priateľmi, priniesla jahody. Sadli si na ich obľúbené miesto, asi päť metrov od útesu. „Georgie milovala byť pri mori. Teraz bol len v zlom čase na zlom mieste,“ hovorí nešťastný Paul. Martha Ormerod (25) s dvojicou takisto oslavovala koniec skúšok. „Zrazu spadol jeden veľký balvan nasledovaný menšími kameňmi. Otočila som sa a uvidela Georgie zaliatu krvou,“ opisuje tragický okamih.

Kým dorazili záchranári, robili všetko, čo sa dalo, aby Georgie dýchala. „Keď medici dorazili, povedali, že nebola žiadna nádej,“ smúti Paul. Párik žil v okolí už rok, časom si tam plánovali kúpiť domček. Georgie však pri hroznej nehode umrela na poranenia hlavy, zvyšok jej tela údajne vôbec nebol poškodený. „Georgie bola taký šťastný človek. Milovala život. Zomrela veľmi šťastná,“ tvrdí Paul.

Na pláži by ste varovanie pred padajúcimi skalami hľadali márne. Na tieto miesta chodieva veľa ľudí. Polícia prípad vyšetruje, no nevyzerá to, že by boli okolnosti podozrivé. „Je to tragická nehoda,“ povedal hovorca Južného Walesu. Rodina a priatelia teraz plánujú rozlúčkový večierok, na ktorom si chcú pripomenúť, aká skvelá Georgie bola, ako informoval portál walesonline.co.uk.

Viac o téme: Tragická nehodaSmutný príbeh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu