Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nechutné VIDEO: Dievča sa potajomky vyšpinilo v obchode, svoje dielo nechalo na podlahe!

Dievča sa tvári, že sa nič nestalo.
Dievča sa tvári, že sa nič nestalo. (Zdroj: the mirror)

LONDÝN - Keď musíš, tak musíš? Ľudské potreby sú naozaj nevyspytateľné a keď na človeka príde črevný tlak bez toho, aby bol na blízku záchod, môže to dopadnúť všelijako. Nedávno sa o tom presvedčili aj zamestnanci istého britského obchodu, ktorí našli na podlahe exkrement. Najprv si mysleli, že je jeho pôvodcom pes či malé dieťa, ale zábery z bezpečnostnej kamery rýchlo odhalili úplne iného vinníka.

Prečítajte si aj: Babička na VIDEU mala tajné úmysly: Odteraz už celá nemocnica vie, že nenosí nohavičky!

Znechutený personál v B&M Bargains v britskom Southporte našiel minulý mesiac na podlahe peknú kôpku exkrementov, ktoré boli zakryté detským oblečením v hodnote viac ako 40 libier.

Spočiatku sa domnievali, že strojcom tohto nepekného darčeka je pes alebo malé dieťa, ale bezpečnostné kamery v nákupnom reťazci ponúkajúcom lacný tovar, zachytili iného vinníka.

Na záberoch vidno približne 30-ročnú zákazníčku oblečenú v legínach, tričku a mikine s kapucňou, ako si pokojne vykračuje uličkou, keď sa zrazu presunie z dosahu kamier, uistí sa, že sa nikto nepozerá, čupne si, dá dole nohavičky a svižným tempom sa pustí do... práce.

Pozoruhodné však je, že potom vstane, natiahne si nohavice a pokojne pokračuje v nákupoch, ako by sa nič nestalo.

Niekoľko zamestnancov označilo jej správanie sa na sociálnych sieťach za "nechutné" a "odporné". Spoločnosť B&M sa k incidentu vyjadriť nechcela, informoval denník The Mirror.

Viac o téme: ObchodExkrement
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu