Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Nechutnejšie to už ani nejde: Tento muž chodí na dámske toalety a je tam...

Reportéri pristihli muža na dámskych záchodoch Zobraziť galériu (2)
Reportéri pristihli muža na dámskych záchodoch (Zdroj: YouTube)

JIANGMEN - Možno má každý človek nejaké svoje malé úchylky, nikdy by napríklad nevzal do úst špenát alebo sa iracionálne bojí pavúkov, ale vždy budú exitovať určité hranice, ktoré by sa nemali prekročiť. Potom to totiž dopadne tak, ako v prípade istého čínskeho muža, ktorý s obľubou chodí na dámske záchody v nákupnom centre, aby sa mohol hostiť na výkaloch.

"Muža videli pri niekoľkých príležitostiach vstupovať na dámsku toaletu v nákupnom stredisku v meste Jiangmen, provincia Guangdong, a jesť výkaly, ktoré našiel na záchode. Podľa ochranky nákupného centra muža registrujú od začiatku tohto roka," odznelo v televíznej reportáži.

"Chodí na toaletu na druhom poschodí a hľadá výkaly k jedlu. Zvyčajne prichádza od 8 do 10 hodiny v priebehu prvej polovice dňa, a potom príde znova asi okolo pätnástej hodiny," uviedol strážnik, ktorý dodal, že muž ráta s tým, že ženy nebudú schopné dokončiť splachovanie toalety.

VIDEO Nechutnejšie to už
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ženy sú z jeho správania sa vystrašené a potulovanie sa muža po verejných toaletách je pre ne veľmi znepokojujúce. Miestny lekár novinárom povedal, že je veľmi pravdepodobné, že muž už v minulosti trpel a stále trpí duševnou chorobou.

Dámske toalety v obchodnom centre boli zamknuté a obyvatelia teraz vyzývajú vládu, aby pomohla pri pátraní po úchylovi. Reportéri už však konfrontovali mladíka, ktorý do kamery povedal, že pojedá výkaly, keď je hladný a vždy sa potom cíti lepšie. Robí to tak už osem rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu