Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Poriadna rana na diskotéke: Vyhadzovač dal dole chlapíka takouto delovkou!

Rana a chlapík ležal na zemi.
Rana a chlapík ležal na zemi. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Odkiaľ nasledujúce zábery pochádzajú, nie je známe, no aj tak to nič nemení na veci, že z vyhadzovačmi v podnikoch si netreba radšej nič začínať. Môžete byť síce hrdina a v podguráženom stave si myslieť, že vám to prejde, prípadne, že ešte dostane nakladačku ten druhý, ale nie vždy to môže vyjsť podľa vašich predstáv.

Prečítajte si aj: Žene na VIDEU by ste ruky dolámali: Z bezmocnej babičky (84) si spravila boxovacie vrece!

Zábery spred nočného podniku ukazujú, ktorý kohút na smetisku je naozaj boss. Hoci sa muž snaží pred vyhadzovačom robiť ramená, veľmi mu to nepomôže. Vyhadzovačovi stačí uvaliť mu jednu poriadnu po hlave a muž sa zvezie na zem ako kabela šrotu. Tam aj ostane ležať a nevyzerá to, že by sa mu niekto snažil pomôcť. Až na jedného chlapíka, sa všetci okolostojaci radšej tvária, že nič nevidia, aby sa ešte náhodou neušlo aj im.

Čo sa dialo ďalej, sa už z videa nedozvieme. Každopádne je ponaučením, že neradno provokovať väčšieho, silnejšieho a niekoho, kto už predsa len vo svojom živote rozdal pár slušných rán a vie, kam má mieriť. Muž bude mať po vyhadzovačovom zásahu asi ešte dlho pamiatku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu