Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Malá školáčka si podala dílera: Predával nekvalitnú marihuanu, takmer sa rozplakal!

Blondínka si na dílerovi zgustla.
Blondínka si na dílerovi zgustla. (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Na prvý pohľad nežná školáčka s dvoma zapletenými blond vrkôčikmi ukázala, že sa vie naozaj postaviť za "svoju vec". Mladému dílerovi totiž ručne-stručne vytmavila, že keď sa už chce živiť predajom marihuany, tak si má zaobstarať aspoň kvalitnejší tovar, a nie ten "prach", ktorý predáva.

Na znepokojivých záberoch z mobilného telefónu vidno, ako sa nemenové dievča v školskej uniforme rozohní, drží dílera za bundu a párkrát ho udrie po hlave. Chlapec sa zdá byť nováčikom na drogovej scéne a vyzerá to, že má slzy na krajíčku.

Video sa už podľa portálu mirror.co.uk rozšírilo po internete a sociálnych sieťach, na ktorých ľudia volajú po odhalení dílerovej identity a jeho zahanbení. Tak istotu ich ale rozčúlilo aj správanie sa blondínky, ktorú už policajti na základe tipu od divákov vypátrali. Má 14 rokov a pochádza z Croydonu. Teraz ju budú za jej čin stíhať.

"Budeš plakať?" kričí školáčka na svoju obeť, ktorá nereaguje na jej slovné ani fyzické útoky. "Musíš sa naučiť, ako vyje**ť s veľkými ľuďmi. Nenechám takú bábovku ako si ty, aby ma urážala," hovorí dôrazne dievčina.

Školáčkini priatelia ju síce upozornili, že je na kamere a varovali ju, že hlúpo riskuje a môže skončiť vo väzení, ale tá im len odporučí, aby sa vzdialili.

Video končí mrazivými slovami, aby sa díler už nikdy neukazoval v týchto miestach s takým nekvalitným tovarom. "Ak díluješ, díluj poriadne," upozorňuje ho a sľubuje mu, že inak si ho podá jej gang s nožom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu