Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Ruská čašníčka vyškolila dotieravého mladíka: Takú odplatu ste ešte nevideli!

Nemal si začínať.
Nemal si začínať. (Zdroj: YouTube)

RUSKO - So ženami sa neradno zahrávať, to je už dávno známe, ale zdá sa, že niektorým mužom to stále nedochádza a pokúšajú svoje šťastie. Potom, ale nech sa nečudujú, že dopadnú, ako istý mladík v ruskej reštaurácii, ktorý obťažoval čašníčku. Tá mu dala lekciu, na ktorú určite nezabudne, pretože video s jeho zosmiešnením je ako dôkaz na internete.

Servírky majú s otravnými zákazníkmi bohaté skúsenosti, a preto si už nenechajú len tak po "nose brnkať". Prípadne majú aspoň dobré reflexy, ako čašníčka v nasledujúcom videu.

Tá prišla za zákazníkom, ktorý sedel pri bare a chcel platiť, ale namiesto toho, aby jej peniaze slušne položil na pult alebo do dlane, pokúsil sa strčiť jej ich do výstrihu. Ženu to samozrejme nahnevalo a bránila sa.

Mladíka jej reakcia ešte viac rozohnila, a tak unikajúcu čašníčku chytil za zadok. Vtedy však pohár trpezlivosti pretiekol a blondínka ho trafila po hlave s menu, ktoré držala v ruke. Keď to vyzeralo, že otravný chlap ani tak neprestane, priložila mu ešte jednu poriadnu a odrovnala ho, až spadol na zem.

Z dlážky sa už nezdvihol, iba sa držal za hlavu a na pomoc mu pribehol zvyšok personálu. Treba len dúfať, že v tomto prípade neplatilo heslo "náš zákazník, náš pán", a čašníčka nedostala výpoveď.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu