Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nenápadná FOTO vyvolala paniku: Pozrite dievčatku medzi nohy a uvidíte!

Za dievčatkom nikto nestál Zobraziť galériu (3)
Za dievčatkom nikto nestál (Zdroj: imgur)

KANAGAWA - Na prvý pohľad nič nezvyčajné. No keď sa na fotku malého dievčatka pozriete bližšie, zistíte, že tam niečo nesedí. Medzi nohami jej trčí niečo, čo nápadne pripomína ľudské nohy v topánkach. Žeby duch mŕtveho samuraja?

Na online komunite Imgur sa objavili záhadné fotky dievčaťa, ktoré vznikli koncom minulého roka v Japonsku. Zverejnil ich kamarát fotografa. Spočiatku si nevšimnete nič zvláštne, zhruba sedemročné dievča pózuje na pobreží v prefektúre Kanagawa. Stačí sa jej ale pozrieť medzi nohy a zbadáte nohy nejakého muža. V čase, keď snímka vznikla, však v okolí nikto iný nebol.

Nenápadná FOTO vyvolala paniku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

Užívateľ, ktorý fotku zverejnil, vylučuje špekulácie o tom, že by bola nejak následne upravovaná. Domnieva sa, že onou záhadnou postavou by mohol byť duch mŕtveho samuraja. Pravdou totiž je, že v blízkosti miesta sa nachádzajú staré samurajské hrobky. "Nehovorím, že sú to naozaj samurajské topánky, ale na základe predbežného výskumu mi to z toho vyšlo ako najpravdepodobnejšia možnosť," okomentoval záhadu autor fotografie.

Nenápadná FOTO vyvolala paniku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)


Slovenskí lovci duchov prehovorili: Niekedy ide poriadne do tuhého!


Niektorí konšpirátori poznamenali, že by mohlo ísť aj o topánky ducha vojaka z druhej svetovej vojny. "Môj starý otec bol vtedy v boji a veľa mi o tom rozprával. Z toho, čo má obuté ten muž v pozadí, je jasné, že je to uniforma amerického námorníctva," povedal jeden užívateľ.

Nie každý je ale presvedčený o tom, že v tomto prípade ide o nejaký paranormálny úkaz. Môže to totiž byť len optický klam, hra svetla, alebo predsa len prítomnosť živej ľudskej bytosti, hoci to autor fotky popiera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu