Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Diabolský inzerát v novinách: FOTO Luciferovho dieťaťa s číslom 666 na čele a pozvánka na krst!

Lucy sa dostalo veľkej popularity
Lucy sa dostalo veľkej popularity (Zdroj: svenska dagbladet,)

ŠTOKHOLM/BRATISLAVA - Švédske noviny Svenska Dagbladet sa dostali do povedomia nielen domácej, ale aj zahraničnej verenosti inzerátom, ktorý vydali v tlačenej podobe. Napriek tomu, že sa snažia platenú reklamu kontrolovať, zodpovedným unikol veľmi zaujímavý text aj s fotografiou. Na nej je zobrazené dieťa s číslicami 666 na čele a v inzeráte sa píše o pozvánke na krst, ktorá sa uskutoční 23. mája.

Prečítajte si aj: FOTO Zabudnutý div sveta, ktorý je opradený desivým tajomstvom: Česká legenda ožila!

Okrem snímky noviny uverejnili aj podozrivú e-mailovú adresu "rehtom.snatas". Pri čítaní odzadu písmená vytvoria slovné spojenie "Matka Satana". Pod fotografiou s malým blond kučeravým anjelikom sa skvel nápis: "Vitaj na svete milovaná Lucy," čo je tiež narážka na Lucifera, doplnená číslicami 666 na jeho čele.

"Krst prebehne v Elmsta 23. mája 12:00," uviedli tvorcovia reklamy a čitatelia sa mali hlásiť na uvedenej e-mailovej adrese.

Šéf reklamného oddelenia v Svenska Dagbladet povedal, že "nikdy nič podobné nevidel". "Dôvod, prečo sa reklama ocitla v novinách, je jednoducho omyl. Bohužiaľ, zlyhali sme v našich postupoch, a to je škoda. Musíme zabezpečiť, že sa to už nebude opakovať," dodal pre Aftonbladet.

Diabolský inzerát v novinách:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: svenska dagbladet,)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu