Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čudné zvuky na cintoríne vydesili ženu na smrť: Privolala kňaza, ten odhalil krutú pravdu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

TIAN DONG - Asi každého by vystrašilo, keby na cintoríne započul zvuk, ktorý tam nepatrí. Aspoň nie jeho mŕtvym obyvateľom. Keď jedna Číňanka nedávno zbierala na mieste posledného odpočinku bylinky, takmer umrela od strachu, keď sa ozvalo kašľanie. Bola tam totiž sama.

Lu Fenglianová išla na cintorín pozbierať liečivé bylinky, keď zrazu počula akýsi plač. Celá vystrašená a v domnienke, že hora, na ktorej sa cintorín v provincii Guangxi v južnej Číne nachádza, je prekliata, bežala do neďalekého budhistického chrámu pre pomoc. Sedemdesiatpäťročný kňaz Zhao Shimin sa s ňou išiel pozrieť, čo sa deje. Uvedomil si, že záhadný zvuk je v skutočnosti plačúce dieťa, zrejme ležiace v časti, kde je množstvo neoznačených hrobov.

Chlapčeka nechali pochovať zaživa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Shimin okamžite privolal políciu, ktorá po príchode dieťa lokalizovala. Bolo pochované v kartónovej škatuli len päť centimetrov pod povrchom zeme a pokryté zeminou, ktorá sa dostala dovnútra krabice. Išlo o novorodenca, ktorého opustili rodičia z kraja Tian Dong, pretože sa narodil s rázštepom pery. Pod zemou prežil dlhých osem dní, len vďaka tomu, že k nemu presakovala dažďová voda. Polícia našla v škatuli aj prikrývku a niekoľko kusov oblečenia, píše denník People's Daily na svojom webe.

Chlapčeka nechali pochovať zaživa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Chlapček bol v zlom stave prevezený do nemocnice, kde ho na niekoľko dní umiestnili do inkubátora. Tam zo seba vykašľal čiernu špinu, ktorú zrejme prehltol, keď bol pod zemou. "To dieťa je určite požehnané. Inak by neprežilo osem dní pochované v zemi," povedal Zhao.

Polícii sa podarilo vypátrať rodičov bábätka. Ide o mladý pár z dediny Siping na úpätí hôr. Úrad verejnej bezpečnosti už v súvislosti s objavom zatkol niekoľko osôb vrátane jeho starej mamy, matku ani otca ale paradoxne nechal na slobode, pretože "nemajú k dispozícii dostatok dôkazov na ich obvinenie".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu