Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najdesivejší okamih jej života: Snúbenicu (34) pochoval zaživa, nechtami sa vyškriabala z hrobu

Stacey Gwilliamová po útoku Keitha Zobraziť galériu (3)
Stacey Gwilliamová po útoku Keitha (Zdroj: Youtube/Good Morning Britain)

SWANSEA - Láska až za hrob? Bohužiaľ, v prípade 34-ročnej Stacey Gwilliamovej to bola pravda. Muž, ktorého si chcela vziať, sa ju pokúsil zabiť, to sa mu však celkom nepodarilo. Netušil, že v dobitom tele jeho snúbenice ešte pulzuje iskra života a neskôr ho usvedčí z toho najdesivejšieho činu.

Ešte stále sa jej v hlave vynárajú nepríjemné spomienky a máva záchvaty paniky. Keith Hughes svoju snúbenicu surovo napadol na prechádzke pri pobreží, kde mu dávala raz a navždy zbohom. Pokúsil sa ju uškrtiť a potom zaživa pochovať v plytkom hrobe. Tam sa však dokaličená žena prebrala. „Počula som, ako mi búši srdce a z diaľky som vnímala hučanie mora,“ opísala Stacey, ktorú snúbenec zakopal pod vrstvou hliny a konárov z kríkov. Všetko, čo videla, keď sa pokúsila otvoriť oči, bola zmes hnedej a zelenej farby.

Medveď ju oskalpoval a pochoval v lese: Prvá FOTO po útoku, Natalya (55) opísala, čo sa stalo

„Nemohla som dýchať, nemohla som sa pohnúť, bola som ako ochrnutá. Snažila som sa vstať, ale nešlo to. Musela som použiť svoje nechty,“ spomína na najdesivejší okamih svojho života. Nemala silu pretlačiť nános, ktorý pokrýval jej telo. Z hrobu sa doslova vyškriabala nechtami a vyplazila rukami.

Najdesivejší okamih jej života:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Good Morning Britain)

Po brutálnom útoku Keitha musela byť na smrť vysilená Stacey tri týždne v umelom spánku. „Myslím, že časť môjho ja v ten deň zomrela,“ priznala žena, ktorá má dodnes problémy s chôdzou a nie je už schopná plne dôverovať mužom. Pri chôdzi používa palicu a dušu má plnú jaziev.

Chcela sa s ním rozísť

Hororový incident sa podľa výpovede Stacey odohral po tom, ako snúbencovi oznámila, že si ho nechce vziať a želá si ich vzťah ukončiť. V tom momente sa kulturista Keith zmenil na chladnokrvného vraha. Žene, ktorú údajne miloval, sa rozhodol urobiť to najhoršie, čo si dokázal predstaviť. Pri súde vypovedal, že sa je pokúšal zlomiť väz v zápale hnevu.

Najdesivejší okamih jej života:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Good Morning Britain)

Stacey aktuálne prechádza veľmi ťažkým obdobím, pretože jej diagnostikovali rakovinu krčka maternice, ako sa zdôverila. Keith mal problém so zákonom už niekoľkokrát predtým, ako sa s ňou zasnúbil. Dokonca párkrát napadol aj ju. Sľuboval, že už jej nikdy neublíži a že ju miluje. Po tom, ako ju však znova kopol do brucha a ukradol jej peniaze, sa rozhodla vzťah definitívne ukončiť. To ale násilníka rozzúrilo ešte viac. Za pokus o vraždu si Keith odsedí vo väzení minimálne osem rokov, ak nie celý zvyšok života. Podľa polície pri zatýkaní hovoril, že telo Stacey nikdy nenájdu. Keď mu potom oznámili, že Stacey prežila, bol v šoku.

Viac o téme: Pochovaná zaživaStacey Gwilliam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu