Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

New Face Management podporil GALA NIGHT THAIBOXING 2015

New Face Management podporil GALA NIGHT THAIBOXING 2015 Zobraziť galériu (13)
New Face Management podporil GALA NIGHT THAIBOXING 2015 (Zdroj: PR)

Modelingová agentúra New Face Management aj tento rok spolupracovala s hlavným organizátorom svetového podujatia v bojových športoch GALA NIGHT THAIBOXING & ENFUSION LIVE, ktorý pripravil poriadnu dávku adrenalínu v podobe 14 profesionálnych zápasov v thajskom boxe, kickboxe a K1.

Pred pár dňami sa uskutočnil v Žiline už v poradí 11. ročník prestížneho podujatia v bojových športoch holandskej organizácie ENFUSION, na ktorom sa prestavila česká a slovenská špička proti svetovému výberu. Viac ako 2500 divákov si v DOXX Aréne mohlo vychutnať nezameniteľnú atmosféru v podaní tých najzvučnejších mien. Milan Paleš, Tomáš Šenkýr, Vladimír Moravčík, Martin Pacas, Pavol Garaj,Patrik Glezl alebo Michal Helbich. Čo spája všetkých týchto fighterov?

 

Diamond Gym a jeho šampióni

Športový klub Diamond Gym Žilina vznikol v roku 2011 a vytvoril ho tím ľudí, ktorí sa na scéne bojových športov pohybovali viac ako 15 rokov. Za svoju aktívnu činnosť už stihol vyprodukovať množstvo slovenských reprezantantov a šampiónov v thaiboxe. Základný kameň profi tímu zápasníkov tvoria Miroslav Cingel -  šampión WFCA 2012, WKF 2013 a aktuálny držiteľ titulu ENFUSION 2014, Milan Paleš- YOUNGBLOOD šampión 2012, Tomáš Šenkýr európsky šampión K1 WFCA 2009, ktorý je zároveň aj trénerom žien, Michal Helbich šampión EUROLIGY 2012/13, Ján Radena – amatérsky majster SR 2009, či Patrik Glézl.

 

Gala Night Thaiboxing opäť nesklamal

Počas galavečera sa v ringu odohralo množstvo vyhrotených súbojov, nechýbali atraktívne súboje ani silné emócie, ktoré k boxu nepochybne patria. Žilina ponúkla opäť najlepšiu športovú šou, ktorá bola vysielaná v 35 televíziach Európy. V prvej časti Kickboxing talents sa vôbec v prvom súťažnom zápase kariéry predstavil Michal Helbich, ktorý v sebe potvrdil silného bojovníka a jasne zvíťazil na body. V druhej časti Enfusion LIVE  sa vo váhe do 70 kg predstavil Milan Paleš a po ťažkom zápase s francúzskym bojovníkom sa prebojoval do finále, kde ho čakal Mohamed Jaraya z Maroka. V atraktívnom zápase nakoniec tesne zvíťazil Jaraya.

New Face Management v rukách úspešnej a krásnej ženy

Spolumajiteľkou a zároveň obchodnou riaditeľkou modelingovej agentúry New Face Management, ktorá na slovenskom trhu úspešne pôsobí už šiesty rok je ambiciózna žena – Nina Sedláková. Počas tohto obdobia objavila spolu so svojím tímom mnohé mladé tváre, ktoré momentálne dobýjajú svetové metropoly modelingu ako sú Paríž, Miláno alebo New York… V rámci prestížneho Gala Night ThaiBoxing v Žiline, zohrávala zaujímavú organizačnú úlohu, nakoľko jej hostesky a modelky z agentúry NFMNG patrili k ozdobám tohto večera.

 

Ako sa stane dcéra úspešnej a renomovanej advokátky práve spolumajiteľkou modelingovej agentúry?

Tak presne túto otázku si kladú moji rodičia asi každý deň J Vyrastala som síce v inom prostredí, ale moji rodičia ma vždy podporovali vo svojich snoch, a za to sa im musím úprimne poďakovať. Svet módy a modelingu ma očaril natoľko, že som chcela byť jeho súčasťou, a tak pomáhať mladým a zaujímavým dievčatám plniť si  sny o kariére modelky.

 

Na galavečeri ste sa objavili v nádhernom outfite, v ktorom ste medzi prítomnými dámami žiarili. Môžete nám prezradiť mená návrhárov?

Dlho som premýšlala, aký outfit zvolím na tento prestížny event. V tomto som asi ako väčšina žien nerozhodná, preto som to nechala na moju kamarátku a zároveň módnu návrhárku Mirku Rosenberg, od ktorej som mala šaty. A k nim sme už len doladili krásne šperky od talentovanej Patrície Hejčíkovej. Som rada, že sa výsledok páčil!

 

Aj tento rok prijali vaše špeciálne pozvanie zaujímavé tváre slovenského šoubiznisu. Ako hodnotíte galavečer? 

Bol jedným slovom úžasný. Žilina opäť ukázala svoju silu, že aj my dokážeme robiť veľké akcie na úrovni. Aj tento rok sa podarilo organizátorom usporiadať prestížne podujatie, ktoré patrí na Slovensku k športovým vrcholom. Dohodli sme sa preto s s Róbertom Kajánkom a Ľubošom Pilátom na ďalšej spolupráci, pretože ich práca má nielen zmysel, ale je za tým aj kus srdca. A som veľmi rada, že moje pozvanie tento rok prijali napríklad Patrícia Vitteková, herec a režisér Michal Nemtuda, či krásna Barbora Franeková. Patrícia, ktorá bola zároveň aj mediálnym partnerom akcie so svojím časopisom OK Magazín ponukla celému tímu nafotenie titulky a editoriálu v hodnote 20 tisíc eur, z čoho som bola príjemne prekvapená nielen ja, ale aj chalani.

 

Aký je váš vzťah k tomuto bojovému športu? Podľa fotografií je vidieť, že na sebe tvrdo pracujete...

Ďakujem veľmi pekne J Je pravda, že box je mojou vášňou už nejaký ten rok a pravidelne trénujem, vždy keď mám voľný čas… K boxu ma priviedol náš veľmi úspešný Tomáš Šenkýr z Diamod Gymu, ktorý je slovenským reprezentantom v kickboxe a zároveň Professional European Champion WFCA – 86 kg K1 v roku 2009. Šport je výborný relax, a to sa snažím prízvukovať aj mojim modelkám v New Face Managmente, ktoré zase trénuje ďalší úspešný kickboxerista a slovenský reprentant Milan Paleš, ktorého najväčším športovým úspechom je YOUNGBLOOD Champion v roku 2012.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu