Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vedci odhalili tajomstvo sexuálnych problémov: Hľadajte v jeho rodokmeni!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

ŠTOKHOLM - Podľa odborníkov môžu gény za celý rad sexuálnych problémov. Ak sa váš partner správa v posteli podivne, skúste pátrať v jeho minulosti, radia vedci.

Možno sa váš partner tajne prezlieka do vašej spodnej bielizne alebo často pozoruje malé deti. Vtedy sa majte na pozore! Vedci hovoria, že aj sexuálne gény sa môžu prenášať na vaše spoločné deti. Podľa nedávnej štúdie majú synovia a bratia páchateľov trestných činov štyrikrát až päťkrát väčšiu pravdepodobnosť, že budú súdení za nejaký druh  sexuálneho zločinu v porovnaní s ostatnými, informuje Daily Mail.

Kňaz (48) z Nevidzian sexuálne zneužíval školáčku (11): Potvrdené, francuzáky a obchytkávanie!

Výskum analyzoval 21 566 mužov odsúdených za sexuálne delikty vo Švédsku v rokoch 1973 až 2009. Kým osobnosť človeka tvoria nielen gény, ale aj prostredie, životné pomery podľa štúdie ovplyvňujú len 2 percentá sexuálnych trestných činov. Najsilnejšie genetické faktory vedci zaznamenali v prípade pedofílie, až 46 percent. Gény majú podľa vedcov 40-percentný podiel na osobnosti a konaní človeka, bo ešte väčšiu silu má prostredie a výchova. Preto je podľa odborníkov dôležité, aby sa deťom „problémových“ rodičov venovalo viac pozornosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu