Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Za milú FOTO otca nazvali pedofilom: Pobúrenie internetu kvôli ľudskej prirodzenosti?

Je na tom niečo divné?
Je na tom niečo divné? (Zdroj: Facebook/Torben Chris)

KODAŇ - Je nahota naozaj postrachom pre malé deti? Alebo máme my dospelí z prirodzenej veci úplne zbytočné obavy? Dánsky komik, ktorý na svojom Facebooku zverejnil fotografiu, na ktorej sa vo vani kúpe so svojou dcérou, bol verejnosťou obvinený z pedofílie!

Že sa nehanbí! Tak zneli reakcie ľudí, ktorí na Facebooku uvideli fotografiu komika Torbena Chrisa. Je na nej úplne nahý a ponorený vo vode so svojou malou dcérkou, ktorej otcova nahota zrejme nevadí. Čo vy na to? Myslíte si, že išlo o niečo prirodzené? Alebo by ste súhlasili s množstvom kritikov, pre ktorých je jeho správanie príznakom pedofílie?

Vedci odhalili tajomstvo sexuálnych problémov: Hľadajte v jeho rodokmeni!

Niektorým ľuďom sa ale nezdalo byť v poriadku, že pred dcérou sedí s rozkročenými nohami. Nie tí, ktorí nahotu zakrývajú, ale práve Chris je podľa nich ten, kto nie je v poriadku. „Kto na svete povedal, že vašej dcére je takéto správanie príjemné? Chúďa dieťa!“

Chris sa obhajuje a vyzýva ľudí, aby za kúpeľom s dvojročnou dcérou hľadali logické vysvetlenie. Facebook totiž do veci vidí oveľa menej, ako otec v realite. „Deti a dospelí spolu môžu byť dohromady nahí,“ myslí si Dán a svoj názor odôvodňuje tým, že nikto sa nenarodil oblečený a problémom je fakt, že my sami nedokážeme zniesť pohľad na vlastnú nahotu. Podľa komika je absolútne v poriadku, keď sa otec o svoju dcéru stará a umýva jej aj genitálie či zadoček. Nahota je podľa neho úplne prirodzená a otec s dcérou spoločne vo vani nie je pedofília, ale zábava.

Za milú FOTO otca
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Torben Chris)

Viac o téme: VaňaKúpeľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu