Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bojovníci za referendum pritvrdili: Drsné VIDEO chlapca, ktorého hladkajú dvaja muži!

„Ty by si chcel vyrastať v tomto?!“
„Ty by si chcel vyrastať v tomto?!“ (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Nový reklamný spot, ktorý vyzerá ako z dielne Aliancie za rodinu, nabral šokujúci rozmer. Hoci nevystupuje ako oficiálny a Aliancia sa k nemu neprihlásila, svojich adresátov si našiel veľmi rýchlo a začal sa šíriť internetom. Účinkuje v ňom totiž tínedžer a dvaja muži, štedrí na rodičovské pohladenia. Chlapec ľudí vyzýva, aby sa zúčastnili referenda.

Po tom, ako referendum Aliancie za rodinu podporil aj pápež, nabrali jeho stúpenci ešte väčšie sebavedomie. Slovákom ukázali, ako by vyzerala „moderná“ rodina, v ktorej by figurovali manželia rovnakého pohlavia. Videospot naráža na archaické city a vyvoláva pobúrenie.

„Vyrastám v prostredí náklonnosti, príjemných nežností a vzájomnej pozornosti. Manželstvo, rodina a výchova podľa niekoho môžu vyzerať aj takto,“ hovorí tínedžer sklesnutým hlasom v úvode spotu a vzápätí občanov vyzýva, aby 7. februára nesedeli doma. „Ty by si chcel vyrastať v tomto?!“ oroduje chlapec za osudy detí.

Ľudia videospot prijali veľmi rozporuplne. Neuveriteľné, koľko špiny a zla šíri Aliancia za rodinu, komentovala video jedna z užívateliek na Facebooku. Niektorí upozorňujú, že Aliancia vedie svoju kampaň agresívne. Iní oponujú: Čo je na tej kampani nenávistné?... Homosexuáli nehladia svoje adoptované deti?“ Aliancia sa však k spotu nehlási.

Objavili sa totiž špekulácie, že si klip objednala Aliancia. Verejne a oficiálne sa k nemu však neprihlásila. „Deti by nemali byť nástrojom žiadnej propagandy,“ vyjadrila sa znechutená užívateľka internetu. Ďalšie video bude o tom, ako chlapca zneužijú, alebo čo bude nasledovať? Nie je to už trochu moc? Spamätajte sa a uvedomte si, že toto už naozaj smeruje pomaly k propagácii pedofílie, rozhorčovala sa mladá žena na Facebooku.

K videu sa vyjadril na svojom profile aj poslanec Juraj Miškov: „Fuj, totálna zvrátenosť!! Niečo také odporne manipulatívne so zneužitím dieťaťa som počas celej svojej 17-ročnej profesionálnej praxe v reklame ešte nevidel. Kam až sú schopní zájsť??! A svojou reakciou prispel aj poslanec Martin Poliačik: „Fuj. Normálne koncentrované zlo. Existujú náuky o démonoch, energetických upíroch, ktorí žijú z podnecovania konfliktov a negatívnej energie. Ak existujú, toto je ich spôsob práce. Bleh. PS: Ak mám náhodou vo friendliste niekoho, kto nesúhlasí, rovno sa vyraďte. S niekým, kto toto schvaľuje, nechcem mať nič spoločné.“

Kampaň na referendum

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu