Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Legenda britských obrazoviek sa vracia z Nosferatu: FOTO úsmevu, ktorý jej zmenil život!

Gemma Swift
Gemma Swift (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Gemma Swift sa stala ľudovou hviezdou po tom, ako sa objavila v populárnej šou Jeremyho Kyla. Jej zuby nedali v noci spávať mnohým Britom. Ľuďom sa chcela zdôveriť so svojimi milostnými problémami, no namiesto toho dostala pozvánky k dentistom!

Keď otvorila Gemma Swift v Show Jeremyho Kylea ústa, obsah jej zdelenia prestal byť dôležitý. Ľudia totiž prestali od hrôzy počúvať. Našminkovaná Gemma sa im začala zdôverovať so svojimi vzťahovými problémami a čakala pochopenie. Namiesto toho utŕžila stovky výsmešných reakcií na Twitteri. Jej zanedbaný chrup totiž ľuďom pripomínal upíra z Nosferatu!

 

Zúfalá veľkozubá žena sa musela kriticky postaviť pred zrkadlo a priznať si, že s jej chrupom niečo nie je v poriadku. Teraz sa do kresla k Jeremymu Kyleovi vrátila so žiarivou nádherou. Zubný špecialista z nej urobil novú ženu so sebavedomým úsmevom! „Som úplne nový človek. Zmenilo to môj život,“ vyznala sa Jeremymu šťastná Gemma, ktorá sa odteraz rada usmieva. Vďaka vzhľadu ju v škole šikanovali, no odteraz žiari vďakou a spokojnosťou.

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu