Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Trio krásnych Austrálčaniek sa stalo senzáciou: VIDEO ich sexi paródie na megahit!

SketchShe parodujú známy hit
SketchShe parodujú známy hit (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Bohemian Rapsody od britskej kapely Queen patrí k najčastejšie hraným piesňam vôbec. Najnovšie sa tohto megahitu zhostili tri fešné Austrálčanky, ktoré očarili nejedného muža. A nielen svojím komediálnym talentom.

SketchShe je komediálne trio, ktoré tvoria Shae-Lee, Lana a Madison. Spolu vystupujú len šesť mesiacov, no i za taký krátky čas sa im podarilo získať si množstvo fanúšikov. Najmä tých mužských.

Dievčatá nedávno nakrútili paródiu pod názvom Bohemian Carsody, ktorá, ako už z názvu vyplýva, odkazuje na známu rockovú vypaľovačku Bohemian Rhapsody z roku 1975. Sedia v aute, otvárajú ústa, akoby ju samy spievali a popritom predvádzajú miestami dosť divokú choreografiu. Dokonca sa chytajú za prsia.

Video sa stalo senzáciou a dokonca ho na svojom oficiálnom facebookovom profile zdieľal aj samotný gitarista Queen Brian May. SketchShe ho nakrútili minulý týždeň za jediný deň v aute Suzuki Swift. "Bol to celkom pech. V ten deň bolo strašne horúco a navyše všetko to pohadzovanie hlavou dalo poriadne zabrať našim krkom," povedala Madison.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu