Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Neuveriteľná premena: Žena vyzerala ako zubatá ježibaba, takto posmešníkom vytrela zrak!

Gemma Swiftová v šou.
Gemma Swiftová v šou. (Zdroj: youtube/itv)

CRAWLEY - Zúčastniť sa televíznej šou môže mať svoje pozitívne aj negatívne stránky. Svoje o tom vie aj Britka Gemma Swiftová (22), ktorú si diváci podali kvôli jej otrasnému chrupu a vyčnievajúcim zubom. Štastná z toho rozhodne nebola, ale dnes je už všetko inak.

Gemma sa v januári zúčastnila šou Jeremyho Kylea a okamžite sa stala terčom posmeškov. Jej zuby mali totiž naozaj ďaleko od hviezdneho úsmevu. Napriek tomu, že sa na sociálnych sieťach a v diskusiách do nej ľudia prudko pustili, teraz už má dôvod byť šťastná. Televízia, ktorá šou vysiela, sa rozhodla zaplatiť jej opravu zubov a vyplatila rovných 10-tisíc libier (cca 13 850 eur). Navyše sa mladá žena objaví aj v novej epizóde, aby všetkým ukázala, ako sa zmenila.

Nulový dôvod na radosť však bude mať Gemmina sokyňa v láske - Leona Stonerová, ktorej Gemma prebrala priateľa. Pred kamerami sa už stihli navzájom poobviňovať z rôznych nepekných vecí a stále si nevedia prísť na slušné meno. Nevie pochopiť ani to, prečo Jeremy Kyle držal stranu Gemme a prečo jej vlastne dali také peniaze na nový chrup.

"Gemmine zuby vyvolali silnú reakciu divákov. Zariadili sme pre ňu teda ortodentický výkon, ktorého výsledky sa ukážu v búdúcej šou Jeremyho Kylea," uviedol hovorca šou. Gemma teda môže byť každopádne s účinkovaním v televízii spokojná. Má nielen priateľa, ale aj bieloskvúci sa úsmev.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu